Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaa

waze 43 kg przy 16cm i ide do szpitala.Boje sie:(

Polecane posty

zawsze tyle wazylam bylam po rostu chuda juz jako dziecko ale teraz mam dziwna chorobe od tygodnia co zjem to zaraz ide do toalety i ze mnie wylatuje nawet po lyku herbaty .Przy jakiej kolwiek chorobie ja moge umrzec....przy takiej wadze lekarka od razu dala skierowanie do szpitala bo powiedziala zeprzymoejej wadze lepiej nie eksperymentowac......:(

165cm wzrostu mam piatka sie nie wybiła..

Gość Doti:)
A ile masz lat?

24:O

Gość were
a ja 175 i 50kg i nie uwazam zebym musiala isc do szpitala- taka przemiana i tyle.

Gość Doti:)
ja tez mam 169 i waze 49kg i jakos lekarze nie wysylaja mnie do lekarza

Gość nie histeryzuj.
Zatrułas sie czymś,zrobia ci badania,dieta i będzie ok. Mam 28 lat,jedno dziecko 170 i 47kg i wygladam swietnie.

ale ja teaz jestem ewidentnie na cos chora..lekarka mowi ze jak to cos przewleklego np wrzodziejace zapeenie jelita albo choroba crohna to sie chudnie po 10k...i ona sobie mnie nie wyobraza:O

Gość dfbdbdfbfbfd
Ale z Ciebie panikara. Ja mam 173 cm, a po pierwszym roku studiów ważyłam 42 kg i nic mi nie było. Jesli normalnie miesiaczkujesz to jest ok. Teraz waze 55kg::)

dfbdbdfbfbfd nigdy nie panikowalamz powodu wagi ale zdalam sobie sprawe z tego ze przy jakieis chorobie takie jak my nie maja z czego chdunac..Moj ojciec ma chorobe elit wazyl 100kg a teraz wazy 80....kolezanka wazyla 60przy silnych chorobach ukladu pokarmowego schudla do 40.....ciakawe jak ja bede wygladac jesli to cos przewleklego...ja nie mam z czego chudnac nie moge pozwolic sobie na chudniecie a przy chorobach sie chudnie..Jak jest dobrze to jest dobrze..ale wrazie choroby..

Gość IMO13698
Jedyna rada jak dla grubasek, tyle że na odwrót - JEDZ WIĘCEJ. Z góry odpowiadam: Nie, Tobie tylko się WYDAJE, że dużo jesz.

''może masz bulimię albo anoreksję ?'' Przy anoreksji celowo nie je się, a autorka zwyczajnie je, tylko ma problemy z nadmiernym wypróżnianiem się. Co za tym idzie chudnie. I bulimia to też nie jest, bo ona sama nie prowokuje wymiotów, nie przeczyszcza się chemicznie ( za pomocą tabletek) a dolegliwości żołądkowe powodują, że leci do toalety. Wg mnie dobrze, że idziesz do szpitala i to w miarę wcześniej. Lepsze to niż czekanie aż samo przejdzie/unormuje się. Tam przynajmniej przebadają cię gruntownie, będą wiedzieli co ci faktycznie dolega i podejmą leczenie.