Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misio123455

mleczny śluz , mdłości , senność :(

Polecane posty

Gość misio123455

Witam. chciała bym się was poradzić bo już zaczynam głupieć . Miesiączke powinnam dostać 22 lutego lecz do dziś jej nie dostałam w dziń spodziewanej miesiączki pojawiły się mleczne upławy dosyć ich dużo robiłam test 4 dni po spodziewanej miesiączce i wyszedł negatywny powtórzyłam test w piątek ale nie z pierwszego moczu i też wyszedł negatywny do tego w piątek doszło mnie spanie ciągle bym spała :( , zawroty głowy , i co rano mdłości które czasami ciągną się przez cały dzień . Czy to może być ciąża ?? Błagam o pomoc wiem że muszę iść do lekarza ale wizyte mam umówioną za tydzień a boję się że może coś być nie tak

Gość kakaduuu
mozliwe ze ciaza, uplawy sa normalne, ale nie wiem w jakiej ilosci sa niepokojace, sennosc to norma, mdlosci podobno tez choc ja wcale ich nie mialam

Gość kkkk102
witam miaalm dokladnie takie objawy jak ty, a dzis mam prawie dwu letniego synka:) tez pierwsze dwa testy nie wychodzily dopiero po tyg od spodziewanej miesiaczki wyszla blada kreseczka, od razu po tescie polecialam do lekarza i niestety sbardzo sie roszczarowalam poniewaz bylo widac tylko min pecherzyk ktory jak to stwierdzil lekarz jest za maly patrzac na date osttaniej@ i ze moze to byc ciaza pozamaciczna bo wtedy czesto wystepuje taki pseudo pecherzyk,wie kolejne 5 dni po tej wizycie to byl wielki placz, jak sie pozniej okazalo wszytsko bylo ok,po prostu musialam zajasc w ciaze przes sama @ i dlatego testy i usg nic na pocztatku nie wyjasnily, wiec jak nawet pojawi siw u ciebie druga kreseczka to nie lec od razu do lekarza, bierz kwas foliowy i jakies wit dla kobiet w ciazy i tyle,przeciez uplawy, mdlosci przez caly dzien( u mnie do 4,5 mc:( ) sennosc to typowe objawy, pozdrawiam

Gość misio123455
w czoraj do tego dostałam biegunke kurde jak się boje nie czułam się tak nigdy :(

Gość misio123455
dodam jeszcze że dziś mam taki lekko gorzkawy smak w ustach który zanika co jakiś czas i powraca :( boże nie doczekam się chyba tej wizyty u lekarza i pujdę prywatnie

Gość misio123455
debilką to cię mama urodziła jak nie wiesz co to jest dyslekcja i razi cię to w oczy to nie czytaj !!

Gość kakaduuu
nie przejmuj sie przykrymi komentarzami. zreszta nie powinnaś się denerwowac, bo jeśli to ciąża to po co na poczatku szkodzić dziecku?

Gość misio123455
tak cię mamusia wychowała ojj ale mi cię szkoda !!

Gość misio123455
nie przejmuję się :) to świadczy tylko o tej Pani wychowaniu :)

Gość kakaduuu
do głupiej autorki --------> jak Ci nie pasuje to weź wywalaj stąd a nie wkurzaj innych ludzi jak masz ze sobą problem!! :/

Gość ja mam lepszy pomysł
autorka niewiele lepsza:O

Gość kakaduuu
co się tu dzieje:/ ktoś pisze bo się chce poradzić to się o ortografię czepiają:/ jakby to miało jakieś znaczenie:/