Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu nieszczesliwa

jak mam byc delikatna i subtelna kobieta jak doznalam tylu krzywd od ludzi !! ;(

Polecane posty

Gość IMO13698
"staram sie, najgorsza jest ta trauma, ze ludzie na ciebie jakos dziwnie patrza, usmiechaja, mowia za plecami swoje...to mnie dreczy" To jest w Twojej głowie. Sądze, że pomimo tego co mówisz jesteś dość młoda. Pewnie wyrośniesz z tego, a jeśli nie, to zostaje dobry psycholog (nie taki co naszprycuje i zgarnie kasę).

Gość IMO13698
Tiamka, dziękuje za szczere życzenia...

Gość tiaaamka
"psycholog (nie taki co naszprycuje " psycholog nie szprycuje...od tego jest psychiatra

Gość tiaaamka
Moze wpierw sam bys sie tam udał i rozeznał jak to działa nie wysyłasz innych :) P.S to nie były zyczenia a moje skryte pragnienia :)

Gość IMO13698
Kobieto, to pójdź sobie do byle psychologa, to zaraz zacznie pieprzyć swoje banały po czym wspomoże je tabletkami...

Gość tiaaamka
"Kobieto, to pójdź sobie do byle psychologa, to zaraz zacznie pieprzyć swoje banały po czym wspomoże je tabletkami... ----> IMO wiesniaku Psycholog NIE WYPISUJE LEKARSTW od tego jest psychiatra.

Gość po prostu nieszczesliwa
chodze, ale wstydze sie komukolwiek o tym mowic, nawet psychologowi...za ciezko mi

Gość IMO13698
Tiamka, jesteś wredną, złośliwą dziwką, tak samo pełną jadu jak i ja. Nasz seks byłby dziki, namiętny i szalony.

Gość IMO13698
Tiamka pindo, kto tu mówi o legalnym wypisywaniu środków.

Gość tiaaamka
Tiamka, jesteś wredną, złośliwą dziwką, tak samo pełną jadu jak i ja. dziwka nie byłam, nie jestem i nie bede :) jadu mam tyle by sie obronic i ewentualnie dobic takich jak ty :) "Nasz seks byłby dziki, namiętny i szalony." nie, dziekuje :) nie jem byle czego :)

Gość IMO13698
Czy ja mówiłem gdzieś, ze będe cie karmił podczas seksu? Czym? Aha już wiem czym. ;) A Twój jad jest zbyt mało trujący żeby kogokolwiek dojechać...

Gość tiaaamka
"Tiamka pindo, kto tu mówi o legalnym wypisywaniu środków." ty chyba nigdy nie widziałes ani nawet nie stałes koło psychologa :/

Gość tiaaamka
"Czy ja mówiłem gdzieś, ze będe cie karmił podczas seksu? Czym? Aha już wiem czym. seks jest pokarmem dla ciała i dla duszy .... ty to raczej sama skorupka od jajka. "A Twój jad jest zbyt mało trujący żeby kogokolwiek dojechać..." cieszy mnie to :) Przynajmniej sie nim nie zatruje jak sie ugryze :)

Gość IMO13698
Fakt, nie chodzę do psychologa, wiem tylko takie rzeczy ze słyszenia. Ile w nich prawdy nie wiadomo, ale nic z powietrza się nie bierze. dla tego dobrze iść do porządnego psychologa, który każdy przypadek przynajmniej stara się widzieć przez pryzmat danego osobnika.

Gość tiaaamka
To moze pojdz w koncu i pomóz sobioe. Kiedy przejdziesz terapie i przestaniesz zameczac kobiety na BABSKIM forum wtedy pogadamy.....

Gość IMO13698
"Seks pokarmem dla ciała i duszy" - Tiamka za takie banały zajebałbym Ci kopa z całej pary, modląc się jednocześnie, aby moja stopa nie utkwiła w żadnym z Twoich otworów.

Gość IMO13698
Tiamka, czyżbyś wyganiała mnie z tego forum seksistowska dupo? Tylko czemu lachony siedzą także na forach typowo dla facetów? Równouprawnienie działające w jedną stronę?

Gość IMO13698
chce kupe

Gość IMO13698
Raczej "Jem kupę".

Gość tiaaamka
"Tylko czemu lachony siedzą także na forach typowo dla facetów?" sam sobie odpowiedziałes jakiego pokroju jestes :) P.S śmieszny jestes, wojownik z baru mlecznego walczy z wiatrakami. szkoda mi juz czasu na ciebie i tak za duzo go poswieciłam na twoje ......... wywody.

Gość IMO13698
Gratuluję, przylazłaś i zjebałaś autorce temat. Twoje zdanie mam głęboko gdzieś i sugeruję, ze Ty moim także nie powinnaś sie przejmować. "Wojownik z baru mlecznego", to co z Ciebie to czyni - kelnerkę w tym barze targującą się ze mną o cenę?

Gość tiaaamka
tak tak ..................spadaj imo

Gość nie warto
ja nauczylam sie stawac w obronie dziwakow, kurdupli, i innych z ktorych sie smieja, zwlaszcza gdy ktos jest pomocny,mily i sympatyczny,wkurza mnie to i ostatno wobec napastnika powiedzialam ze lubie ofiare i kazdy ma prawo miec swoje dziwactwa, zesz kurwa ps.bylam ofiara klasowych napastnikow:( oj najgorzej gdy babcia umarla, a oni mnie smieciami rzucali

Gość Do nieszczesliwej
Weź sobie moja rade do serca - jeżeli naprawdę przyszłaś na kafe, aby rozwiązać problem - i skorzystaj z porady psychologa - kompetentny człowiek na właściwym miejscu pomoże ci znaleźć najlepsze sposoby na poprawę sytuacji. My jedynie możemy cię powspierać Kapłan Wszechświata