Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania VM

Mój chłopak nie chce ze mną sypiać ....

Polecane posty

Gość Ania VM

Witam wszystkich serdecznie. Mój problem nie dotyczy głównie tego, że mój chłopak nie chce ze mną sypiać, problem jest bardziej obszerny dlatego postaram się przybliżyć nieco moją sytuacje. Mój facet ma 26 lat, ja jestem o 2 lata młodsza. Mieszkamy ze sobą prawie 1,5 roku i to że śpimy ze sobą rzadko stało się dla mnie już czymś normalnym (jeśli można się do tego przyzwyczaić) .... jednak mi chodzi głównie o to że nie czuję się przy nim atrakcyjną kobietą (choć zawsze miałam powodzenie u mężczyzn). Mój M. nie okazuje mi uczuć,,, nie przytula się do mnie, nie całuję mnie itd. Oczywiście rozmawiałam z nim na ten temat ale on uważa, że przesadzam. Jeśli już do czegoś miedzy nami dojdzie(1 w miesiącu) to mam wrażanie, że to ja go do czegoś zmuszam..... Zaczynam już powoli myśleć, że może ma jakąś inną kobietę, że ja go fizycznie nie pociągam bo dla mnie jest to dziwne, że facet w tym wieku nie ma ochoty na sex..... Ostatnio nawet zauważyłam, że przegląda namiętnie filmy erotyczne na jakimś portalu dla dorosłych, ma nawet wykupione konto premium..... Ogólnie jest mi z nim dobrze, kocham go ale czy jest sens być z takim mężczyzną który już po takim krótkim byciu ze sobą traktuje mnie tak obojętnie, nie wiem czy problem tkwi we mnie???? Może już mu się nie podobam ??? ale skoro tak jest to po co on ze mną jest ???? Bardzo zależałoby mi na wypowiedzi jakiegoś mężczyzny bo nie wiem co Wy faceci o tym myślicie....

Gość kornelia123413
troche cie rozumie. Tylko ze ja jestem po slubie pol roku a razem prawie 5 lat. i co jest kupa jedna wielka kupa. Ty mozesz bez problemu sie roztac a ja?

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jedni by się seksowali non stop 4 razy dziennie drudzy raz na miesiąc i to jeszcze z bólem !!! od czego to zależy ???? a mozeeeeeee onnnnnnn jest gejem ????!!! - bardzo modne to teraz jest ..koles żeni sie z kobitka albo jest w związku tak dla przykrywki a w rzeczywistości inny zasuwa go od tyłu !!! ???????????????????????????????????????????????????

Gość Ania VM
hmmm.... nie wydaję mi się żeby był gejem, ale nie rozumiem gdzie tkwi problem, że faceci tak mają ??????

Gość malwinaka
Impotent, albo zacznie się leczyć, a jeśli nie nie marnuj sobie życia zmień partnera, bo chyba wiesz, że dziewczyna zawsze może, a mężczyzna nie zawsze może, gdyż mu pała nie staje.

Gość jkjll;iyuiry
nie klikajcie w linka !! WIRUS

Gość gość
Aniu VM ! ja też mam taki problem :( prawie dokładnie taki sam ... rozmawiałam z moim chłopakiem o "naszych" problemach ,pytałam czemu tak się dzieje ..czy ze mna jest coś nie tak ,ale odp brzmi zazwyczaj :"nie wiem", "dobra,przestań","nie przesadzaj" itp Ja bardzo często czuję się tylko jak jego współlokatorka ,od pon do pt praca w weekendy też nie ma rewelacji , staram się z nim bardzo często rozmawiać - zrozumieć całą sytuację ,ale jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi .... ostatnio co raz częściej zastanawiam sie nad rozstaniem(ale problem mam w tym ,że nie umiem -nie wiem dlaczego ;/ - wiem ,że tak być nie może ,ale nie umiem ) -on doskonale o tym wie ... i zaproponował mi małżeństwo .. twierdzi,że kocha ,że chce spędzić ze mną resztę życia, ale jak ?! w celibacie ?! :(

Gość Ania VM
ostatnio powiedzial do mnie "ty grubasko". To ze mam 90kg przy 167cm, nie znaczy ze nie mam prawa do milosci, ciepla i bycia dopieszczona kobieta! zreszta sam widzial co bral! jak mam go przekonac do siebie?

Gość gość
ostatnio powiedzial do mnie "ty grubasko". To ze mam 90kg przy 167cm, nie znaczy ze nie mam prawa do milosci, ciepla i bycia dopieszczona kobieta! zreszta sam widzial co bral! jak mam go przekonac do siebie? :D

Gość Ania VM
monica mozesz mi possac dzyndzla, a ci mojego impotencika nie oddam puszczalska szmatko!

Gość gość
Droga Aniu!Obraziłaś Monike,a sama oczekujesz dobrych rad.Tak się nie robi!Co C**** takim mężczyźnie,żeby w młodym wieku,sex nie pociągał?Ja mam 63 lata i co drugi dzień mam potrzebe.Bez sexu nie jest życie!Sex łączy i odpręża.Przemyśl to,dopóki nie jest za późno,żeby potem nie żałować.Pozdrawiam bardzo cieplutko:-)Z szacunkiem i współczuciem:Bogdan.

Sądzę, iż istnieje podejrzanie duże prawdopodbieństwo podszywu Ani VM, jeżeli chodzi o post z 2014-02-06 03:14:56. :)

Gość Ania VM
o zadnym podszywie nie ma mowy. po prostu mnie zdrzaznila ze ta bezczelna tupeciara chce mojego mezczyzne. wiem ze niepotrzebnie sie unioslam. swoja droga, tez mi mozesz possac drogi namichwwannie :classic_cool:

Miałeś na myśli :"droga, szanowna panno namichwwann, wiem, że jako zwykły kmiotek proszę o zbyt wiele , ale wiedz że mój dzyndzel będzie za Tobą czekał wiecznie, o Pani", taak? :D :P kafe radar status: impostor detected :classic_cool:

Gość późne rokokoko
aj waj, jakże elokwentnie!