Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja321123

yasminelle a ciąża

Polecane posty

Gość Anastazja321123

Witam. Biore pigułki yasminelle od 4 miesięcy. Dzień po okresie uprawiałam sex. Niestety chłopak pierwszy raz skończył we mnie. Mam od 21 do 23 dni cykl miesiączkowy. Nie mam pojecią czy moge ufać tym tabletkom. Bardzo dobrze sie po niech czóje nie mam zadnych skutków ubocznych. Ale czy one napewno działają ???

witam w klubie kurcze caly czas mam schize ze moge byc w ciazy zazywam tabletki regularnie wszystko o tej samej porze zadnych wymiotow biegunek itp i za kazdym razem boje sie jak jasna cholera teraz tez mam stresa nie moge jakos zaufac 100 propentowo nie wiem jak sobie z tym poradzic :(

kurcze dodam ze moj chlopak tez we mnie konczyl... boje sie:( niby to po to sa zeby cieszyc sie z seksu i nie myslec tyle , bo po co jest sens faszerowac sie hormonami i dodatkowo zabezpieczac:( a ja mam schize kazdym razem i wpadam w jakies myslawice:(

po to są tabletki, aby kochać się do końca a nie stresować i kończyć przed. Jeżeli regularnie zażywcie tabletki, nie wymiotowałyscie 4 godziny po wzięciu, nie miałyście biegunek po, nie brałyście antybiotyków obniżających skuteczność tabletek, to nie macie się czym martwić. Mój chłopak zawsze kończy we mnie i nie jestem w ciąży a również biorę tabletki ;)

Gość Anastazja321123
Mam nadzieje że tak jest. Ale przeraziły mnie posty kobiet które brały yasminelle także regularnie i zaszły w ciąze , a także tym ze yasminelle mają mniejsza liczbe hormonów. Nie mam po nich żadnych skutków ubocznych , jedynie zmieniły mój cykl miesiączkowy.

Anastazja no ja tez jestem przerazona kurde ale z drugiej strony po cos sie te tabletki bierze i truje sie nimi kurcze ja niestety skutki uboczne odczuwam przy pierwszym blistrze mialam plamienia teraz ustapily a przy drugim znowu bola mnie piersi i mam straszne wahania nastrojow normalnie potrafie zaczac plakac w ciagu dnia bez powodu... strasznie mnie to denerwuje no i czuje sie pouchnieta takze nie iwem czy nie zmienie tych tabletek

Gość izka333
ja też birę yasminelle i tez na poczatku mialam palamienia i wahania nastroju , ale w ulotce jest napisane ze to normalne tez sie troche boje i poki co zabezpieczam sie dodatkowo, ale rozmawialam z pania ginekolog i powiedziala ze nie ma sie czego obawiac ze chronia jesli sa regularnie zazywane itd. takze moze sie nie stresujmy :) raczej lekarze wiedza lepiej :)