Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Pomocy ;((.

Polecane posty

Mam problem, jestem z chlopakiem poltora roku, nie dawno zobaczylam na jego mailu zdjecia dziewczyny w bieliznie.. obiecal ze juz tak nie bedzie.. ze zaluje i usunal jej numer i maila.. dalam mu szanse i jestem z nim nadal.. ale ciagle sie klocimy , denerwuje go to, ze ciagle sie go pytam co robi, z kim, gdzie idzie, kto tam bedzie, ciagle dzwonie i pisze... nie chce go stracic ale boje sie ze mnie zdradzi :((. teraz chce wyjechac na wyjazd w wakacje z kumplami i jakies dzieczyny maja tam byc ktorych na szczescie nie zna.. ale nie chce go tam puscic, ze wzgledu na inne dziewczyny.. nie wiem co bedzie robil z nimi lub nie... pomozcie ;(. ps powiedzial ze nie chce spedzic wakacji ze mna, bo chce sobie odpoczac ode mnie, bo go denerwuje i nie daje mu wolnosci ;(

Gość chester_83
to juz chyba finito :(

Gość chester_83
ale powiedziel ze chce odpoczac od Ciebie :( szuka sobie innej jak znajdzie to Cie zostawi

powiedzial , ze ze mna sie widzi caly rok i ten miesiac chce sobie odpocza od mojego nudzenia i kontrolowania.. :)

a moze powinnam sie zmienic nie gnebic go tak smsami co robi gdzie itp.?? moze powinnam go puscic na ten wyjazd.. aha i nie powiedzialam to jest wyjazd ministrantow.. a schola nie wiadomo czy bedzie bo zawsze jezdzili sami.. ale moze byc... powiedzial ze nie wie cyz bedzie jeszcze..

Gość chester_83
widac ze mloda i naiwna :)

Gość wyciągnij odpowiednie wnioski
albo zmień się dziewczyno, przestań go kontorlować, albo koniec. Chłopak chce odpocząć od Ciebie, zamęczyłaś go. Nawet kota można zagłaskać:P

Gość wyciągnij odpowiednie wnioski
23 to chyba nie Twój wiek? bo piszesz jak 13-latka

ps nie jestem naiwna.. tylko uzywam mozgu, i kazdy czlowiek popelnia bledy.. to ze chce jechac nie znaczy, ze chce mnie zostawic.. z tego co wiem , bo dlugo z nim jestem.. to jest takim chlopakiem ktory mowi otwarcie i zerwalby w oczy bo juz nie raz chcial.. poza tym ma 18 lat zapomnialam dodac :).

Daj sobie spokoj facet ma dopsc Twojego zrzedzenia kontrolowania( oni tego nie lubia) ale sam sobie na to zasluzyl klamstwem! Jesli oszukiwal Cie juz na pocz\taku zwiazku kiedy to namietnosc i zainteresowanie jest najwieksze wyobraz sobie co bedzie za 10 lat? Chce jechac bez Ciebie odpoczac itd.. ale Wy pewnie nawet razem nie mieszkacie wiec wlasciwie nie ma od czego odpoczywac. Moim skromnym zdaniem on jedzie poszalec z kumplami poznac jakas nowa panne moze sie zabawic a potem wrocic do Ciebie. Ty nie widzisz poza nim swiata a on to wykorzystuje! Moim zdaniem odejdz teraz kiedy jestescie razem krotko i jestes mlodziutka bo potem bedzie coraz wieksze przywiazanie i zal po rozstaniu....Tego kwaitu jest pol swiatu wiec glowa do gory!

Gość chester_83
dokladnie ! :) sluchaj sie starszych ;)