Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Zazdrosc ..

Polecane posty

jak wyleczyc sie z zazdrosci.? co zrobic zeby chlopak czul, ze mu ufasz i jak oduczyc sie pisania co chwile sms i dzwonienia co minute mowiac :gdzie jestes, co robisz, kto tam jest itp.? " nie chce stracic takiego chlopaka przez moja glupote ;( czy puscic go na wyjazd na wakacje na pol miesiaca z kolegami, gdy beda tam inne dziewczyny, ktorych jak narazie nie zna.??

Gość chester_83
To jest dzial zdrowie i uroda !!

Gość chester_83
nie to ze mi nie pasuje ale po to ktos wprowadził grupy zeby sie do tego stosowac

Gość jak dla mnieeeee
to wymagasz psychoterapii znam małzeństwo ktre sie włąsnie skończyło,bo laska miałą podobne schizy, facet nie miałą krzty prywatności i i tak wg mnie wytrzymał sporo (może ze względu na dzieci) Teraz tamta nie może go już kontrolować bo się wyprowadził, nie robi mu kipiszu w telefonie i laptopie i nie dzwoni co 10 minut z durnymi pytaniami, takimi jak Twoje Ona myśli o samobójstwie... Dla mnie tochoroba psychiczna i sama z tym nic nie zrobisz, zal Twojego faceta:o

Gość dfhgfg
zeby wyleczyc sie z zazdrosoci powinnas poszukac jej zrodla. przyczyn moze byc wiele: przykre doswiadczenie, niska samoocena. musisz sama sie nad tym zastanowic albo poszyukac porady specjalisty. tiu jej nie znajdzieszz

Gość jak dla mnieeeee
Najlepsze bylo jej tłumaczenie : gdybyś nie miał nic do ukrycia to byś mi sam dawał telefon i laptop do przeglądania he he he KAŻDY ma coś do ukrycia i nie musi sie wszystkim dzielić Jesli ktos tego nie rozumie to nigdy z nikim długo nie bedzie....

a jezeli na jego mailu raz zobaczylam zdjecie kolezanki w bieliznie.? pozniej usunal swojego maila, juz go nie ma i usunal wszelkie kontakty do niej.?? i obiecal ze juz tak nie bedzie.. i co jesli teraz chce jechac beze mnie na wakacje.?? i mowi ze nawet jakby tam byly jakies dziewczyny to przeciez nie bedzie do kazdej latal, bo ja sobie uroilam ze mnie wszedzie zdradza.?

Gość jak dla mnieeeee
I tak mu nie zaufasz Jesli pojedzie sam to bedziesz co minute myslała z kim i jak cie zdradza Z drugiej strony nie ma sie co dziwić ze facet chce odpocząc bez gestapowca u swojego boku moim zdaniem facet JUŻ wie ze z toba nie bedzie, bo za bardfzo dajesz mu w kość Wyjazdy z kolegami na wakacje mając dziewczynę nie są mimo wszystko zbyt poowszechne...

to co mam robic.? jak zmienic to co jest, zeby bylo jak dawniej.. nie klocilismy sie wogole.. nie pytalam sie co chwile takich rzeczy... mogl sobie spokojnie wyjsc zagraz w przykladowa pilke z kumplami na boisku i dzwonil lub pisal jak juz wracal do domu.. co zrobic zeby to sie nie rozpadlo.? czy jest jeszcze jakas szansa na uratowanie tego z mojej strony.? :(

Gość jak dla mnieeeee
"mógł sobie wyjść pograć w piłkę??????" to znaczy, ze teraz nie może????? Dziewczyno w więzieniu sie siedzi ZA KARĘ, nie z wyboru... Co masz zrobić??? Zmienić się diametralnie i to zaraz!!!!! Zagryź zęby, płacz w poduszkę, rób co chcesz... Spróbuj przez tydzień, na pocżatek nie dzwonić i nie pytać, albo dzwoić w konkretnych sprawach... zapomij o tekscie "Co robisz" czy "Z kim jesteś" Jesli bedzie chciał sam Ci powie, ale to zaden obowiązek.... Jedyny ratunek, o ile nie jest za późno...

moze wyjsc, tylko teraz ciagle dzwonila jak gral pytajac wlasnie co robi i za ile bedzie w domu chociaz z nim nie mieszkam jeszcze.. a co z tym wyjazdem jego.?

Gość jak dla mnieeeee
Przestań dzwonić i pytać, to może mieć jeszcze taki skutek, ze facet sie wystraszy ze przestaje Ci na nim zalęzeć i zacznie sie bardziej starać utrzymać Wasz związek... Co do wyjazdu...hmmmm Tak naprawdę jesli bedzie chciał to i tak pojedzie, nic nie zrobisz... Ja bym w tym czasie próbowała zorganiowac coś dla siebie (np wyjazd z kumpelami z zlaożeniem że gdzieś tez mogą być inni faceci). Może jak popatrzy na to z drugiej strony i tez go zakłuje w sercu z zazdrosci to zrozumie... Tylko pamiętaj od gestapowca ucieknie nie odwaracjąc sie nawet, do wakacji kupa czasu wiec stań się dla niego wartośąciowa partnerką i niech w Twoim życiu też pojawią się dla niego niewiadome np wyjscia z kolezankami... niech sie pomartwi ;)

dobrze, dziekuje za rade :) dzwonil teraz do mnie i zrezygnowal z wyjazdu z kumplami, powiedzial ze pojedzie do siostry w gory na 3 tygodnie a reszte spedzi ze mna :).

Gość jak dla mnieeeee
Pamiętaj tylko zeby w razie czego spokojnie wyrażać swoją opinie np "słuchaj, wolałabym żebyś nie wyjeżdzał sam bo bede tesknic" czy coś takiego... Nie atakuj go od razu "nie pojedziesz bo sie puiscisz itd", bo jesli nie ma w planie żadnych tego typu rozrywek (to ze sie zdarzają poza planem to już inna sprawa) to weźmie Cię za histeryczke... Ja mam chyba zdrowy stosunek do związku i cenię sobie prywatność i margines wolności, nie miej jednak do osobnych wyjazdów wakacyjnych jestem nastawiaona sceptycznie, bo wiadomo co się na takowych dzieje ;) Takie moje zdanie... A co do reszty: odpuść i bardziej zajmij sie sobą. Polecam spotkania z przyjaciólmi (może nawet jakies kontakty przyjacielskie przez net z kolegami). to buduje poczucie wartości i odwraca troche uwage od "tego jedynego". Oczywiscie nie romansuj jesli kochasz tylko jego... Twoim mottem powinno być od dziś słowo DYSTANS...inaczej uśmiercisz związek... Powodzenia!!!!!