Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość croatia29

Dlaczego Polki nosza za male ubrania?

Polecane posty

Gość croatia29

juz nie oceniajac jakosci ubran, urody naszych pan itd bo to niewazne ale co 2 Polka nosi za ciasne spodnie, za mala sukienke. Naprawde odstajacy brzuszek, kosci, kazda faldka material wzynajacy sie w pachy nie wyglada dobrze. Nie jestescie seksowne w za malych ciuchach tylko odstraszacie. Kurtki jak z mlodszej siostry, spodnie zaczynajce sie prawie na wysokosci przedzialka, sukienki opinajace masakrycznie talie...to jest naprawde niemodne!

to wszystko przez to, że się ubrania w praniu kurczą.

Gość croatia29
no nie wiem, czesto widze kobiety w przymierzalni.,sukienka za mala, wcina sie w brzuch, pachy,tylek i laska bierze taka rzecz a jej facet dumny obok stoi i jeszcze krzyczy aby mniejsza wziela

Gość ja gram w teatrze...
bo im sie wydaje ,ze wygladaja atrakcyjnie zaburzone postrzeganie wlasnej osoby

Gość tiaaamka
ja nosze ciuchy w sam raz :)

a ja zawsze kupię za duże :D :D :D bo się boję, że przytyję i będzie za ciasne :p

Gość zgadzam się ale
Często jest to efekt tego, co proponują nam sklepy i jaka moda akurat panuje. Np. swego czasu modne były spodnie biodrówki i naprawdę ciężko było kupić takie z wyższym stanem. Poza tym jeśli ktoś ma fałdki na brzuchu czy wystające kości, to nawet ubranie numer większe tego nie zatuszuje. Po prostu taka jego uroda i tyle. To, ze ktoś nie ma figury modelki to nie znaczy, że ma chodzić w worku na kartofle.

Mysle z duza sluge maja tez sklepy ktore oferuja dziwne rozmiary i w kazdym sklepie rozmiar rozmiarowi nie rowny. I rozmiarokwa jest bardzo dziwna np miedzy 38 a 40 jest baardzo mala roznica w niektorych sklepach zdarza sie ze nie ma prawie zadnej.

Gość croatia29
Gość 0101
To jest trend bardziej międzynarodowy. Poszukaj sobie fotek Wal-Mart people, a zobaczysz za małe ubranie w prawdziwym tego słowa znaczeniu ;-)

Gość ja nosze za duze i dobrze
Ja jestem Polakiem i nosze za duze ciuchy szerokie spodnie , spadują mi musze zakladac pasek za ciasne albo za szerokie bluzy ,tshirty i dobrze mi z tym :D kobietom radze to samo - olac to , po cholere sie stroic ? Jak wam wygodnie to mozecie chodzic bez majtek i w sandałach