Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 senna mr贸wka

Zm臋czenie na diecie?

Polecane posty

Go艣膰 senna mr贸wka

Od 2 tygodni jestem na Montognacu. Jestem non stop zm臋czona i senna. Jem normalne porcje wi臋c to nie os艂abienie. Jestem po prostu non stop przymulona. Ca艂y czas chce mi si臋 spa膰 a wstanie z kanapy to wysi艂ek. Czuj臋 si臋 jakbym 3 dni nie spa艂a. Taka si臋 czuje zm臋czona. Dzi艣 wsta艂am o 7.30 a mniej wi臋cej od godziny szczypi臋 si臋, 偶eby nie przybi膰 g艂ow膮 o biurko w pracy. :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to normalne na diecie dlatego nie przejmuj sie tylko musisz to przecierpiec po 10 dniach wszystko minie i odzyskasz dawna energie.mialam to samo na poczatku i tez robilam wszystko przez sile,a w pracy bylam nieprzytomna.dlatego tez na poczatku diety nie zalecaja zbyt duzej aktywnosci fizycznej tylko spacery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tu tylko sprzatam.
to jesty skutek za malej ilosci spozywanych wegli.

Udost臋pnij ten post

tak dokladnie ale wroci wszystko do normy.niby mowia ze trwa to do 2-3 tygodni od poczatku diety.ja pamietam ze u mnie minelo po 10 dniach i z dnia na dzien wracalam do formy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
Wczorajsze menu 8.00 2 kromki chleba PP z chudym serem i d偶emem i pomidor 13.00 kotlet z piersi kurczaka (w panierce z parmezanu) z kiszon膮 kapust膮 18.00 makrela w臋dzona i og贸rki kiszone

Udost臋pnij ten post

mo偶liwe 偶e ona po prostu za ma艂o je. a to czy odzyska po jakim艣 czasie energi臋 nie jest powiedziane. mo偶e spo偶ywa膰 zbyt ma艂o kalorii og贸lnie a wtedy z ka偶dym dniem b臋dzie s艂absza a nie silniejsza. odzyskanie energii przy niskiej poda偶y ww jest mo偶liwe o ile spo偶ywa si臋 odpowiedni膮 ilo艣膰 t艂uszczu. wtedy organizm wchodzi w stan ketozy i czerpie energi臋 z cia艂 ketonowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie cos tam
ja bylam na atkinsie i w ogole nie mialam takeigo problemu ,a zawsze sie objadam weglami bo je uwielbiam 馃槏 a po miesiacu to normlanie mialam tyle energi ze gornikiem moglabym zostac!!

Udost臋pnij ten post

"8.00 2 kromki chleba PP z chudym serem i d偶emem i pomidor 13.00 kotlet z piersi kurczaka (w panierce z parmezanu) z kiszon膮 kapust膮 18.00 makrela w臋dzona i og贸rki kiszone" 3 posi艂ki na diecie?? to b艂膮d. powinna艣 jest co najmniej 5 razy. dostarczasz po prostu za ma艂o kalorii z tego wynika. w臋glowodany masz jedynie rano, t艂uszczu to jest minimalna ilo艣膰 z makreli wieczorem. tak jak pisa艂em wcze艣niej, brakuje Ci kalorii. z tego nie uzbiera si臋 nawet 800 kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
justka Ja jestem na diecie od 01.03, czyli 15 dni i nie nie widz臋 poprawy. Najch臋tniej bym nie chodzi艂a do pracy tylko spa艂a ca艂ymi dniami. Jak po pracy musz臋 zaj艣膰 do sklepu po zakupy to si臋 czuj臋 jakby kto艣 mnie zsy艂a艂 do pracy w kamienio艂omach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie cos tam
senna- bierzesz witaminki? powinnas brac takie od a-z , ja bralam na atkinsie. i troche malo jesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
Mam 30 lat, 74 kg, 165 cm. :(

Udost臋pnij ten post

zdecydowanie brakuje kalorii. napisz jeszcze ile tej piersi i makreli jadasz na porcj臋

Udost臋pnij ten post

senna mrowka ja cie doskonale rozumiem bo ja mialam tak samo.moglam spac na siedzaco a jak mialam gdzies isc to nogi mi sie w kolanach uginaly i tak jakby ktos cala sile ze mnie wyciagnal.ale u mnie przeszlo tak z dnia nadzien.ja juz roznie myslam kombinowalam z kawami,wkoncu juz myslalam ze zaduzo kawy pije.nie bralam zadnych witamin.poczekaj jeszcze te 6 dni i jak nic sie nie zmieni to poprostu bedzie trzeba szukac przyczyny gdzies indziej.teraz tez samopoczucie jest troche inne bo jest czas tego przesilenia wiosennego i to tez napewno ma wplyw.

Udost臋pnij ten post

"poczekaj jeszcze te 6 dni i jak nic sie nie zmieni to poprostu bedzie trzeba szukac przyczyny gdzies indziej" ale czy Ty nie widzisz przyczyny oczywistej? laska po prostu za ma艂o je. nic dziwnego 偶e brakuje energii. jak do samochodu nalejesz za ma艂o paliwa to te偶 w pewnym momencie stanie. i tu nie ma na co czeka膰 bo to jest szkodliwe dla organizmu u Ciebie mo偶e przesz艂o ale te偶 mo偶e dlatego 偶e jad艂a艣 nieco inaczej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
Piersi to tak jak pojedyncza pier艣 przekrojona wzd艂u偶 na dwa p艂aty. I jeden ten p艂at rozbity na kotlet. A makrel臋 zjadam ca艂膮. 艢redniej wielko艣ci. Dzi艣 zjad艂am. 8.00 2 kromki chleba PP z chudym serem, d偶emem + og贸rek 艣wie偶y. 13.00 zapiekanka (cukinia, cebula, tu艅czyk i plaster 偶贸艂tego sera) i o 18.00 planuj臋 makrel臋 z kiszonymi og贸rkami

Udost臋pnij ten post

piersi jest oko艂o 100g czyli mniej wi臋cej 90-100 kcal. w internecie znalaz艂em przybli偶on膮 wag臋 makreli. w臋dzona po usuni臋ciu sk贸ry i o艣ci wazy ko艂o 125g w臋dzona makrela ma oko艂o 21g bia艂ka i t艂uszczu w 100g. z tego wychodzi wi臋c oko艂o 26g jednego i drugiego. to nam daje na porcj臋 125g 338 kcal ci臋偶ko mi oszacowa膰 艣niadanie. z 2 艣redniej wielko艣ci kromek nie b臋dzie wi臋cej ni偶 30g w臋glowodan贸w. nie wiem ile d偶emu nak艂adasz ani sera ale zapewne te偶 ma艂o. nie s膮dz臋 aby艣 ze 艣niadania mia艂a wi臋cej ni偶 200-250 kcal to nam daje dzienne spo偶ycie na poziomie 600-700 kcal. i st膮d to os艂abienie i ci膮g艂a senno艣膰. g艂odzisz si臋 po prostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
No co艣 Ty. A mi si臋 wydawa艂o, 偶e ja TYLE jem. :O Bo ci膮gle czuj臋 si臋 najedzona. W takim razie mi臋dzy 艣niadaniem a obiadem b臋d臋 jada艂a co艣 jeszcze. Jogurt albo kanapk臋 z og贸rkiem. Dzi臋ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senna mr贸wka
ok. 22.00 - 22.30 wstaj臋 codziennie mi臋dzy 6.30 - 7.30

Udost臋pnij ten post