ona0987 0 Napisano Marzec 15, 2011 mam pytanie. czy podczas brania tabletek anty,krwawienie moze sie przesunac z powodu choroby?czy jakis innych czynnikow? zawsze jak chorowalam dostawalam tego samego dnia z rana.a dzisiaj nie ma i nie ma... miesiac temu mialam normalne krwawienie a w tym miesiacu nie kochalismy sie zbytnio czesto - w ogole nie kochalismy sie do konca. tabletki bralam prawidlowo-antybiotyku teraz nie przyjmuje tylko jakies scorbolamit i syrop na kaszel,wiec dziwie sie ze tak jest. co o tym myslicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanana2 0 Napisano Marzec 15, 2011 Ja dostaję krwawienie w różnych dniach 7 dniowej przerwy. Raz czwartego dnia, inym razem nawet siódmego dnia wieczorem:) Myślę, że choroba mogła się do tego przyczynić. Ja ostatnio nie miałam krwawienia w ogóle. Przyczyną najprawdopodobniej była zmiana tabletek. Jeśli tabletki brałaś prawidłowo to ciąża nie jest przyczyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Marzec 15, 2011 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach