Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossane23

dr Manderla Eskulap Bielsko - był ktoś???

Polecane posty

Gość rossane23

Witam. Umowiłam sie na wizyte do Pana Dr Manderli w Eskulapie ( Bielsko-Biała). Jestem w ciąży. Mam pytanie ile kosztuje wizyzta u Pana doktora w Eskulapie z USG?? czy któraś dziewczyna chodziła może do Pana dr i może cos powiedziec na jego temat :)?? byłabym wdzieczna, pozdrawiam

Gość rossane23
???

Gość gość
Cześć, ja byłam na dwóch wizytach u dr Manderli w Esculapie w listopadzie 2014r. bo chciałam u nich urodzić swoje dziecko (termin miałam na 01.11.14) i pierwsza wizyta wypadła bardzo fajnie (koszt chyba 240 zł), a druga wizyta (koszt 20 zł) była już znacznie gorsza, gdyż doktor był na nas zły, że przyjechaliśmy na taką godzinę - tak nas umówiono w recepcji... 05.11.14 Pan doktor uparł się, że wywoła u mnie poród, pomimo faktu, że rozwarcie była na zaledwie 2 cm. Prowokacja trwała 10 godzin!!! Od 8 rano, a urodziłam dopiero o 17:45. Podczas porodu było kiepsko - główka dziecka już wychodziła, a Pan doktor dopiero rękawiczki w pośpiechu zakładał! Przez to mnie dość mocno potargało... Dobrze że się dziecku nic nie stało! Więc ja ogólnie nie polecam tego lekarza, a na pewno nie do porodu siłą natury! Może w cesarkach jest dobry - nie wiem. Pozdrawiam, Monika.