Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmammia

Dwa pytania (niezwiązane z dzieckiem) do mam.

Polecane posty

Gość mammmammia

Witam. Jestem mamą półrocznego szkraba i borykam się z paroma problemami.Pomożecie? 1. W 4 miesiącu po porodzie zaczęły wypadać mi włosy. To trwa już 2 miesiące. Ile jeszcze? Co polecacie na to wypadanie włosów? Bo suplementacja, np. bellissą chyba nie jest wskazana przy karmieniu piersią?(chociaż w składzie nie ma raczej podejrzanych rzeczy) 2. Mam również problem ze współżyciem po porodzie. Miałam cesarkę,więc myślałam, że będzie ok. Tymczasem jestem strasznie ciasna i sucha i odczuwam ból podczas stosunku. Zgłosiłam się z tym problemem do lekarza, powiedział,że wszystko ok, nie mam żadnej infekcji. Czy może mieć to związek z laktacją lub antykoncepcją?Biorę Cerazette, ogólnie czuję się dobrze, ale ten spadek libido jest okropny!

Gość mammmammia
Pomóżcie!

Gość no to ja też się zwierzę :D
Bierz jakies witaminki na włosy, skrzp polny. A z libidem to tak jest - moze byc od tabletek - przeczytaj ulotkę, spadek libido jest na bank w skutkach ubocznych, suchość też.

mi zaczely wypadac wlosy 4 m po porodzie i wylazily dobre 5 miesiecy:-( musialam skrocic je o polowe (mialam prawie do pasa). Hormony niestety, bierz witaminy. Co do suchosci to podobno ma to cos wspolnego z laktacja, kilka moich kolezanek po zakonczeniu karmienia wrocily do normalnego stanu 'tam'. Osobiscie nie mialam tego problemu

Gość na wlosy polecam revalid
a na suchość żel nawilżający