Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz kurwa tego dosyc

won mi z tym euro

Polecane posty

Gość mam juz kurwa tego dosyc

15 marca 2011 "Im dłuższa trasa, tym krótszy skład pociągu" taka zasada obowiązuje obecnie na państwowych kolejach w Polsce. Jak napisał jeden z pasażerów posyłając SMS-a do rodziny: Ze stacji na stację robiło się coraz ciaśniej, a jeszcze w Warszawie czekało na nas 2000 kibiców piłkarskich(???) Coraz ciaśniej robi się wokół wprowadzenia w Polsce politycznej waluty euro.. Ten kompletny nonsens forsowany jest na siłę przez rząd niemiecki przy poparciu francuskiego, chociaż gołym, że tak powiem okiem, widać, że polityczne euro rozsadza gospodarki, które go przejęły.. To nie jest pieniądz rynkowy- to jest pieniądz polityczny, mający na celu panowanie polityczne nad gospodarkami i narodami Europy. Bank Centralny z siedzibą we Frankfurcie nad Menem.. Finansowe serce nowego państwa jakim jest Unia Europejska.. I ten nonsens został podpisany przez prezydenta Lecha Kaczyńskiego a zawarty w Traktacie Lizbońskim.. Jak można było podpisać zrzeczenie się polskiej waluty na rzecz waluty politycznej zarządzanej przez Niemcy? Czy to się nie ociera o zdradę stanu? Moim zdaniem jak najbardziej.. Właśnie polski rząd przygotowuje Narodowy Plan Wprowadzenia Euro w Polsce.. Narodowy(????) A o jaki naród chodzi? O ile wiem- a panuje w Polsce epidemia demokracji większościowej- większość Polaków nie chce wprowadzenia w Polsce politycznej waluty euro To jak to jest z tą demokracją? Ona jest- czy jej nie ma.?. Bo wszyscy o niej mówią, co kilka wypowiedzianych zdań- zaraz słowo demokracja,- zamiast myślnika czy przecinka.. Parole, parole, parole- chciałoby się zakrzyknąć.. A obok demokracji- prawa człowieka. .O socjalizmie ani słowa, chociaż demokracja jest synonimem socjalizmu.. Im jej więcej- tym więcej socjalizmu.. Wystarczy prześledzić owoce demokratycznych głosowań.. Demokraci tak naprawdę gardzą ludem, potrzebują go jedynie podczas bachanalii wyborczych, tak jak uczestnicy parady miłości w Brazylii- prezerwatyw w ilości co najmniej 10 milionów.Notrochę więcej chodzi na demokratyczne bachanalia głosując na swoich oprawców.. W kółko na tych samych od dwudziestu z górą lat.. Ale lud tarmosi się w narzekaniach i skrzeczy po katach na panującą wokół rzeczywistość przegłosowaną w demokratycznym Sejmie, który sam wybiera.. Żeby jeszcze bardziej dali mu w kość. I przy okazji tym, którzy na te bandy nie głosują od lat.. Na przykład ja i połowa narodu polskiego I nie widzi związku pomiędzy swoim głosem, a konsekwencjami tego głosowania.. Musiałbym się spalić ze wstydu przed sobą, swoimi dziećmi i przeszłymi wnukami, żeby oddać głos na kogokolwiek z PO, UW, AWS, PiS, PSL czy SLD.. Głosowałem tylko i wyłącznie na UPR, czyli na siebie w swoim okręgu ( może to i nie moralne- tak jak cała ta demokracja!)a druga tura dla mnie nie istnieje, bo nie wybieram lepszego lub gorszego zła.. Zło to zło- i tyle! W 1990 roku- ponieważ pan Janusz Korwin- MIkke nie zebrał 100 000 podpisów , zresztą nie znałem go bliżej, niezbędnych do zarejestrowania swojej kandydatury- głosowałem na Stana Tymińskiego- tak opluwanego przez ówczesne „ wolne media.. Kiedyś przytaczałem kilkadziesiąt epitetów, którymi obrzucano Tymińskiego.. Głównie przez Gazetę Wyborczą.. Nie interesowałem się oczywiście wtedy polityką tak jak dziś, działałem instynktownie.. I instynkt mnie nie zawiódł.. To był człowiek spoza towarzystwa . I na niego należało głosować.. Tak zrobiło wiele milionów Polaków.. działając zapewne też instynktownie.. Byleby nie na tych co ciągle brylują w mediach.. Tych, którzy są odpowiedzialni za to jak wygląda dzisiaj Polska.... Bękart Okrągłego Stołu- jak twierdzi JKM. I to jest prawda! Demokraci tak naprawdę gardzą ludem.. Taki na przykład poseł Jacek Włosowicz, poseł do Parlamentu Europejskiego z listy Prawa i Sprawiedliwości, został sfotografowany na tle tablicy, na której widniały podobizny Pawła Kowala i Barbary Bartuś w niedwuznacznej pozie(???) Jak pisał Super Expres: Polityk stoi z rękami w okolicach rozporka i wygląda jakby oddawał się czynności fizjologicznej przed plakatami(???) I wiecie państwo jak się tłumaczył? Że nie sikał na tablicę, ale grzebał przy rozporku bo właśnie zmieniał spodnie: „ w czasie kampanii wyborczej między spotkaniami musiałem po prostu gdzieś się przebrać(!!!!) Najlepiej zmieniać spodnie wprost na ulicy.. I nie potrafi się przyznać: tak siusiałem bo mnie przypiliło, ale nie zauważyłem, że sikam pod plakatami, na którym są swoi.. I że pęcherz mi pękał I nie dałem rady- po morderczych spotkaniach z wyborcami. Nie dość, że gardzą ludem opowiadając mu różne dyrdymały, sikają pod plakatami wyborczymi, to jeszcze kręcą i mataczą.. To jest elita narodu wybierana w wyborach powszechnych, tajnych i bezpośrednich.. Elit się nie wybiera.. Elity są w każdym narodzie! Niezależnie od demokracji Tak jak Pana Boga się nie wybiera. ON jest! A wybierać elity w czasie demokratycznych wyborów?- to jest szatański pomysł. Tak jakby wybrać piosenkarza w demokratycznych wyborach.. On po prostu jest piosenkarzem, bo umie śpiewać. Nie dość, że oszukują samych siebie, oszukują nas, to jeszcze wypierają się nawet wtedy, gdy ich złapano na gorącym uczynku.. W każdym razie, wbrew narodowi, przygotowywany jest Narodowy Plan Wprowadzenia Euro i będzie gotowy w III lub IV kwartale tego roku, jednak nie będzie w nim daty wejścia do strefy euro- powiedział PAP, pan Marek Rozkrut, dyrektor departamentu polityki finansowej, analiz i statystyki Ministerstwa Finansów. Mam nadzieję, że to jest tylko taka gra, wobec Unii Europejskiej, że popatrzcie przygotowujemy plan wprowadzenia euro, ale tak naprawdę sprawa będzie przeciągana w nieskończoność.. Bo to będzie nasz gwóźdź do trumny! Nie ukrywajmy! Mam przed sobą wypowiedź pana Emanuela Todda, francuskiego historyka i politologa, który dla Newsweeka nr 10/2011 powiedział co następuje: Strefa euro wkrótce eksploduje, cieszcie się, że was tam nie ma.() Zacieśnianie współpracy między krajami strefy euro odbywa się głównie w sferze symbolicznej.. I jeśli się na niej skupimy, rzeczywiście odniesiemy wrażenie, że Niemcy uzgadniają ważne rzeczy z Francuzami, że reszta krajów- a zwłaszcza państw spoza strefy euro- nie odgrywa już żadnej roli, że tworzy się nowy podział Europy. Ale prawda jest zupełnie inna. Francuzi utknęli w pułapce euro i muszą być posłuszni Niemcom od rana do wieczora. A Polacy są poza tym systemem, który się rozpada. I to dla was gigantyczna szansa Jako Francuz mogę jedynie powiedzieć: naśladujmy Polaków, bo Polacy są dziś wolni. Polska może manipulować wartością swojego pieniądza. Byłbym zachwycony, gdybyśmy mieli taką samą swobodę. WASZ DYNAMIZM EKONOMICZNY SKOŃCZY SIĘ W CHWILI, KIEDY WEJDZIECIE DO TRUMNY EKONOMICZNEJ, JAKĄ JEST STREFA EURO(!!!!) Nie dość, że jesteśmy w trumnie socjalizmu własnego, w trumnie eurosocjalizmu, to jeszcze czeka nas wejście do następnej trumny. Trumny euro. Będziemy jak ruska baba.. Jedna baba, w drugiej babie, a ta w jeszcze jednej babie.. Nad całością czuwał będzie socjalistyczny rząd europejski, nad którym czuwa rząd globalny ONZ, a pod tym wszystkim jest nasz marionetkowy rząd. Mam nadzieję, że wijący się jak piskorz w sprawie euro.. Że to tylko takie pozorowane ruchy.. Że Wszystko zależy od pani Merkel.. Jak Niemcy zrezygnują z rozszerzania strefy euro(???) Ale czy to możliwe, jak to jest ich ważny plan? Może chociaż tymczasem.. A potem wszystko rozejdzie się po socjalistycznych kościach.. Bo skądś musi przyjść w końcu jakiś ratunek? I dziennikarze przestaną powtarzać jak papugi, że musimy wejść do strefy euro.. Jak to powiedział Zbigniew Hołdys, gitarzysta o dziennikarzach- zwolennik idiotycznych parytetów kobieco- męskich? „Stado baranów powieliło syf.. Tak powiedział! Waldemar Jan Rajca (06:18)

Gość brawa dla tego
pana , polejcie mu wódki

Gość jajgfgdfrdtrfcvcbc
Masz rację bracie! Polać mu! Won ze szwabskim ojro!