Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuuuuuurwiona żona

Mam dosyć tego dziada !

Polecane posty

Gość wkuuuuuurwiona żona

Mąż doprowadza mnie do szału, leń śmierdzący, palcem w domu nie tknie no chyba ,że komputera i pilota! ogarnia mnie biała gorączka, chyba wyniosę się z sypialni , bo nie mogę na niego patrzeć wrrrrrrrrrrrrrr kurrrrwa!!!

Gość Sąsiadka Ducha
Ile jesteście po ślubie,nie widziałaś tego wcześniej?

Gość witaj w klubie haha
mam to samo, to kurwa leniwe gnojki. Mysla, ze jak pracuja to na tym ich obowiazki sie koncza. Ja tez pracuje, ale kurwa musze dbac o dom, gotowac i sprzatac. Co to kurwa ma byc ??????

Gość oooooooksana
Wyniś sie na jakiś czas z domu! nich błaga,żebyś wróciła

Gość wkuuuuuurwiona żona
niecały rok, błąd ,bo nie mieszkaliśmy ze sobą przed,ale co by ludzie powiedzieli na tym zadupniewie dolnym, więc teście wybudowali mu chałupe ,ale nie pozwolili żebym mieszkała przed ślubem , to teraz będą mieli rozwód synalka i co wieś na to powie???!?!!!

Ale po co NAM to mówisz? My mamy pojechac do Ciebie do domu i pomóc Ci w robocie, czy Twój mąż? Czy może mamy do niego zadzwonić i przekazać mu Twoje rozterki? Bo nie rozumiem, czego tu od nas oczekujesz?

Gość wkuuuuuurwiona żona
niczego nie oczekuję, musiałam gdzieś to napisać , on już dostał opierdol więc gdzie mam iść ?

do schowka i przynieśc mu mopa, bo może nie wie, gdzie to u was w domu jest?

Gość Kobieto ocknij sie
sama sobie takiego wybralas...a druga rzecz- mam kolezanke ktora tez kurwuje jak ty ale jak przyjdzie co do czego to zakasuje rekawy bo mezus z pracy wrocil i nie moze juz gadac przez telefon bo trzeba mu kolacje szybko zrobic..albo nie ma czasu spotkac sie na drinka bo ma stos koszul mezusiowi do wyprasowania... a nastepnego dnia kurwuje ze maz len itp itp...ech skonczcie juz bo to jest meczace...

po co to piszesz? pokazujesz tylko swoją głupotę, bo takiego sobie wybrałaś, poza tym jest coś takiego jak rozwód

Gość podatek od marzeń
"Co to k**wa ma byc ??????" życie