Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaaaa;((

Mam straszny problem;((

Polecane posty

Gość Zalamanaaaaa;((

Pani od J,polskiego kazala napisac życiorys i trzeba napisać ,o swoich rodzicach gdzie pracują i w ogole a moi rodzice oboje nie pracują...co mam napisać???A i dodam że mieszkam na wsi i ta nauczycielka zna moją sytuację,a zalezy mi zeby napisac szczerze i tak zebym na tle klasy nie mniala pośmiewiska..??;((

Gość dffdfgdf
u mnie nauczycielka mowila ze nie wazne czy klamie czy nie w tego typu wypracowniach. wazne jest czy sie staram, czy styl jest dobry i czy wypracowanie robi wrazenie.

Gość hjuyuhjuyytyh
jeju napisz prawde ale nie cala np ze czasem dorabiaja itd i popros pania zeby sama spr zebys nie czytala na tle klasy i problem z glowy

Gość mini ratka
napisz ze rodzice zajmuja sie gospodarstwem rolnym

Gość Zalamanaaaaa;((
Ale pani powiedziala że wlasnie o to chodzi ze duzo osob ma problem z napisaniem bo wlasnie są różne sytuacje i na pewno sie do czegos przyczepi i bedzie czytala przy calejk klasie,albo jescze kurcze bedzie sie wypytywac,co amm robić?Podajcie jakes zawody??

Gość napisz ze mama jest
kuratorką, a tata policjantem :classic_cool:

napisz, że rodzice prowadzą gospodarstwo, na wsi to nic dziwnego, nie wiem czego się wstydzisz

Gość krowie na rowie
z jednej strony fakt-nic miłego jak na forum klasy mają być poruszone takie bolączki rodzinne.a z drugiej piszesz,że nauczycielka chce w tych wypracowaniach róznorodności,chce żebyście zmierzyli się i z takimi sytuacjami,tematami.Możesz napisać krótko: "Obecnie rodzice nie pracują".To nie jest przecież Twoja wina,nie świadczy o Tobie.I przede wszystkim to ma być życiorys Twój,a nie Twoich rodziców.Prawda?Nosek do góry i życzę powodzenia