Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelincia172

Głupota na forum

Polecane posty

Napewno nie tylko mi się to nie podoba, mam dosyć ludzi, którzy nie umieją się na forum ani zachować jak normalny człowiek, ani napisać choćby jednego sensownego zdania. Wkurza mnie fakt trollowania na tym forum. Kogo jeszcze to drażni? Czy nie można czegoś z tym zrobić?

Gość vbmjfeww
Ewelinciu Nu Nu

chwalisz się czy żalisz??? przecież nikt ci tu nie każe przebywać parówko z biedronki

No, a czujesz jak siedzenie tutaj byłoby przymusowe? Teraz to możesz spokojnie krzyżykiem w prawym rogu wyłączyć i zapomnieć, że tu byłaś.

ty z kropką pomiędzy b a g - ty byłaś bogową??? wiesz gdzie jest dyrektore???

to gdzie on jest??? założyłam dla niego top nawet bo nie mogę go znaleźć :(

Pomijając wypowiedzi niektórych moich poprzedników, są tu normalni ludzie z którymi można NORMALNIE popisać, i własnie z takimi chciałam się tu porozumieć, no ale skoro piszą tutaj jakieś bezmózgie warchoły, to widocznie też czegoś tutaj szukają...

jestem zbulwersowana autorko tym ze jesteś zbulwersowana ale to minie MoniaM przetrzymuje go bezprawnie w swojej piwnicy a może z rudą jeździ windą...

Jak szanowne panie pokazały wyżej nic z tym nie zrobisz. Wiesz dlaczego tak się dzieje kobiety dzisiaj nie mają klasy, a te które tworzą te wpisy nie maja pojęcia czemu służy forum .Nie mają czym zaimponować czytelnikowi więc robią to co umieją najlepiej ......... obnażają swoją głupotę i próżnię umysłową a wiemy że w próżni nic nie kiełkuję. Ze szczerego serca współczuje paniom ograniczeń intelektualnych.

pani bogowa weź go wypuść bo biedny rozwolnienia dostanie jak na kafe długo nie zawita :) zrób to dla mnie, bo już za nim tęsknie

bratek 000 właśnie widzę. to jest takie irytujące... i żenujące:/ Wstydziła bym się sama siebie, gdybym miała gdziekolwiek takie głupoty wypisywać.

Jestem Ci niezmiernie wdzięczna Drogi Bartku za te słowa współczucia. Intelekt to nie tylko wiedza, umiejętności wysławiania się ale również zdrowy dystans do siebie, forum oraz osób tu piszących.Czego i Tobie życzę Z poważaniem

proch i kości- ty chyba jeszcze nie wiesz czym grozi zadzieranie z mą zacną osobą. Dowiedz się od pomarańczy a później wróć i przeproś. To Twoja ostatnia szansa

Gość ehhhhhe
ewelciu wykasuj sobie głupote z tego durnego łba i uzupełnij poziom płynu mózgowego a wpisy to se wymazuj w pamietniku wsiowwa cioto

a oto tekst ewelinci na jednym z topów: "Ja mam bardzo podobnie, tyle, ze mieszkam na wsi, nie mam kasy ani ciuchów. Baaa... nie stać mnie nawet na spodnie za 50 zł:/ nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam jakieś ciuchy. Kiedyś się malowałam, teraz nie mam na to forsy. I co dopiero ja mam powiedzieć? Chciała bym się jakoś wybić, ale nie mam jak. Nie mam tu nikogo znajomego, mieszkam u chłopaka, który mnie kocha, ale czasami mam wrażenie, że zależy mu tylko na jednym pomimo tego, że jestem z nim prawie 3 lata... Jak chcesz pogadać, to napisz na mojego maila Ewelincia172@interia.p l myślę, ze będziemy miały o czym porozmawiać. I nie bój się, nie jestem jakąś pindą, znam życie, wiem jak jest i zrozumiem wszystko, obiecuję" wiesz ewelincio srincio ja bym się bardziej wstydziała tego gówna co piszesz a nie tego co ja.

Ewelcia , a nie zastanawiałaś się nigdy po co one to piszą przecież nie mają z tego korzyści ani innym jej nie przynoszą mało tego jak udowadniają z każdym kolejnym wpisem są bezużytkami. Natura utylizuje bezużytki .

Nie potrzebnie tu zajrzałam. Autorko oczywiście masz rację z tym co napisałaś ale to specyficzny urok tego forum.Czasami bywa naprawdę wesoło, właśnie dzięki prowokacją i podszywom.To co napisałam to skrót myślowy tylko.Niech Cię nie bulwersuje, że tak tu właśnie jest.To nie pierwszy temat tego typu na forum.Nikt tym niczego nie zmienił i nie zmieni więc albo jesteś częścią tego forum i godzisz się na to albo odpuść i uciekaj. MoniaM brak mi słów, po co wyciągasz to co autorka napisała? To płytkie, głupie i "poniżej pasa"

MoniaMonte- ja przynajmniej nie wstydzę się tego jaka jestem naprawdę i nie udaję jakiejś forsiastej bogini, co to może mieć każdego faceta na jakiego kiwnie palcem i wozi się sportowymi autami, a w rzeczywistości jest zakompleksioną dziewuchą z prowincji, na którą nie chce spojrzeć żaden facet i jeździ do pracy autobusem podmiejskim. Uważaj, żebym ja Twoich wypowiedzi nie wpuściła, bo wtedy dopiero będzie pośmiewisko, tyle, ze z Ciebie, nie ze mnie. Chociaż z drugiej strony wolę się nie zniżać do Twojego poziomu intelektualnego, którego IQ wynosi jakieś 40...