Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski facet z północy

nigdy nie pozwolę by moja kobieta ssała mi penisa

Polecane posty

Gość męski facet z północy

1) uważam, że to upokażające - szczególnie jeśli wytrysk jest na twarz 2) nie mam ochoty odwdzięczać się minetą - mam do tego opory 3) sam nigdy nie wziąłbym czyjegoś czlonka do ust 4) chcę bym szanowała mnie całego a nie tylko moj członek

Gość zauroczony po uszy w waćpannie
marna riposta Informatyku. nie znasz mnie to się nie wypowiadaj. stereotypowy informatyk to nerd i no-lifer więc Ty jesteś prawdziwym prawikiem bez dziewczyny i szans na taką.

Gość andromedkaa
A ja obstawiam,ze to jakas kobietka napsiala, ktora brzydzi sie lodem i chciala sprawdzic reakcje ;)

Gość a ja uważam, że to piękne
Jakkolwiek gdyby jej bardzo zależało i nie chciałaby rewanżu, pewnie byś się przełamał, hm? Bo ja średnio lubię robić loda, ale czasem, bardzo, bardzo rzadko mam na to straszną ochotę :D

Gość ola z opolskiego
a Ja na poczatku trez mialam opory ....i tak uważałam jak ty ale teraz moje zdanie jest inne - nie będę tak się zachowywac w stosunku do byle kogo ale jezeli jestem w powaznym dlugim zwiazku to czemu nie robic czegos co daje tyle wrazen drugiemu.... ? moze pozostaw to kobiecie czy lubi i chce czy nie ma ochoty i nie bedzie tego robic

Gość ola z opolskiego
z jednym sie zgodze zawsze!!!! ytrysk na twarz - newer!!!! :)

Gość a ja uważam, że to piękne
Czasami po prostu ma się ochotę mieć go całego. Właściwie, gdybym mogła, całego bym go zjadła, nie tylko penisa :D Ale owszem, w 90% przypadków nie mam na to ochoty :P więc taki facet jak ty bardzo by mi pasował (pod tym względem)

Gość zauroczony po uszy w waćpannie
ja dodam do tego, że piszę o mojej aktualnej kobiecie. ona jest tak miłe, delikatna, że nie wyobrażam sobie jej robiącej mi loda. co innego, gdybym np. spotkał kiedyś na imprezce jakąś narabaną blondynę, która chciałaby skosztować wyciągu z mojego penisa - bez zobowiązań- takie kurewki mogą ciągnąć i nawet chętnie je wyrucham w usta i się spuszczę :)

Gość Bzyk_bzyk
Jeżeli się jest w stałym związku długi czas, to dlaczego ma to być koleś upokarzające? ; )... Bez przesady... Wtedy jest się oddanym całym sercem, duszą i ciałem ; >. Minetka nie jest zła ; ]

Gość ola z opolskiego
co ty ne pwiesz ona taka delikatna i drobna a skad wiesz ze juz nie brala u innego lekcji ?

Gość man...
hahahahahahahahahahahahaHAHAHAHA

Gość sooskoosoos
Jesli jakas nie chce wziąc penisa do buzi i polknac to znaczy ,ze mnie nie akceptuje , mojego ciala a to znaczy ze mnie nie kocha. Nie warto z taką byc.

Gość były informatyk
jak ssanie penisa to i lizanie jąder

Gość sooskoosoos
a najsmieszniejsze jest to ,ze chcą zeby im robic minete a same do ust nie wezmą :O bo jest bee

Gość były informatyk
nie jest tak źle, przymusu zresztą nie ma

Gość andromedkaa
"co innego, gdybym np. spotkał kiedyś na imprezce jakąś narabaną blondynę, która chciałaby skosztować wyciągu z mojego penisa - bez zobowiązań- takie k**ewki mogą ciągnąć i nawet chętnie je wyrucham w usta i się spuszczę " ja pitolę.. lod anie pozwoli swojej dziewczynie sobie zrobic a zdradzilby ja smiec jeden :/ zycze ci zeby cie zostawila palancie

to ze tobie nie zrobi, to nie oznacza ze nikomu nie zrobi... A poza tym zaluj, nie wiesz, co tracisz (i loda i minetke). P.S. Jak by mi kobieta powiedziala, ze loda niet, ale minetke jak najbardziej, to tyle by mnie widziala :)

dziecinada :D nie rozumiem co jest wstrętnego w robieniu loda ukochanemu większość facetów to uwielbia :-p mój sam się często o to prosi ;-)

Gość kulfon8
polacy, prosze zrozumcie, ze one tego chca, dlatego puszczaja sie za granica, poniewasz arabowie nie maja takich oporow. zrozum to polaczku a twe zycie bedzie lzejsze

Gość gość
myślałem, że ci szkoda dać byle komu do pyska :)

Gość gość
ola z opolskiego z jednym sie zgodze zawsze!!!! ytrysk na twarz - newer!!!! Never no nie musi byc :-D na buzie.

Gość gość
a z jakich ważnych powodów poinformowałeś nas o tym wszystkim,?:-)

Gość gość
nie znam go ale może jest grzecznym i miłym chłopcem który szanuje kobiety. W życiu nie spotkałyscie takich, bo same jesteście zdziry :p

Gość gość
lody lodami, ale czy widzieliście pkt.4? Strasznie mnie rozbawił, ale nie wiem o co w nim chodzi, szanować penisa??? WTF

Gość gość
z moim ostatnim facetem bylam kilkanascie m-cy, 1,5roku mieszkalismy razem i ani razu nie zrobilam mu 'loda , tez uwazam to za obrzydliwe...

Gość gość
masz u mnie plus mężczyzno z północy :)