Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoocene

Oceńcie moje wymiary .

Polecane posty

Gość proszeoocene

Brzuch to 67 cm Uda to 47 cm Biodra 86 cm Biust 93 cm Mierzę 167 cm. Czy takie wymiary są w porządku? Spróbujcie też zgadnąć, ile ważę przy takich wymiarach i wzroście. Dziekuje za ocene i szczere opinie.

Gość inka z mlekiem897
Jakies 53 kilo, jesteś dość cycata, ale ja mam podobnie w ciuście Marzę aby zgubic 5-7 kilo :) Mierzę 160cm biust 95 talia 69 biodra 97 uda 53 na jakies wysokości mierzysz udo ??

Gość to se ne da:)
54

Gość pulpetowa dama
Jak dla mnie są ok. Mam podobne. Wzrost - 168 talia - 61 udo - 48 pupa - 86 biust - 89 waga - 51 Ważysz zatem koło 50 kilo. Stawiam na 53. Zgadłam?

Gość proszeoocene
Udo mierzę w tej najgrubszej części i dość wysoko :) Wychodzi tak 47/48. Tak, mam dość sporawy biust, noszę miseczkę D.

Gość pulpetowa dama
Udo zawsze w najszerszym miejscu choć niektórzy zalecają mierzyć 10 cm od krocza.

Gość pulpetowa dama
No to powiedz czy zgadłyśmy ;)

Gość proszeoocene
Nie. Ważę więcej :)

Gość inka z mlekiem897
Fajnie wam chudziny %-\

Gość proszeoocene
Moja waga waha się w przedziale 58-60. To zależy od pory roku. Teraz jest 58 :)

Gość pulpetowa dama
To jesteś mocno umięśniona :D Ja pracuję nad moimi bicepsami, ale jeszcze wymagają dopracowania ;)

Gość to se ne da:)
Masz 93 w biuscie, w talii 67 i nosisz TYLKO D???? prawdopodobnie nosisz źle dobrany stanik:( Ja mam 91 w cyckach, w talii 62, w biodrach 93, a stanik noszę polski rozmiar 65G. Zmierz się ciasno pod biustem, i luźno w biuście w wpisz tutaj: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Gość proszeoocene
Pulpetowa damo. Ćwiczę dużo. Ale akuratnie nie mam jakiś rozbudowanych mięśni. Myślę, że to kwestia budowy ciała raczej. Mam bardzo szczupłe nogi i pupę. Brzuch mam lekko wystający i duży biust. Problem w tym, że nawet jak ćwiczę i staram sę odchudzić ten brzuch to i tak leci mi 80 % z nóg i pupy, 20 % z brzucha. Nieładnie to wygląda. :p Co robisz na bicepsy ?

Gość masz bardzo fajne wymiary
tylko trochę za mało w biodrach. Aj chciałabym mieć tyle w biuście co Ty

Gość proszeoocene
To zależy od sklepu. Noszę D/E. :)

Gość proszeoocene
Biodra mam niestety wystające. I się o nie obijam. Co do biustu, wolałabym mniejszy.

Gość proszeoocene
Rozmiar polski wyszedł mi 70 E :)

Gość pulpetowa dama
Motylek, hantelek i trochę się podciągam (słabo mi to idzie). Trochę się przez zimę zapuściłam, ale latem miałam wyrzeźbione ciałko jak Sara Connor w 2 części Terminatora :D teraz staram się wrócić do formy ;)

Gość masz bardzo fajne wymiary
To daj mi parę cm:)

Gość proszeoocene
pulpetowa damo - mysle, ze to normalne na zimie :P Ja teraz dużo spaceruję, jeżdzę na rowerze czy biegam. No i muzyka z hula hopem. Jeszcze 2 lata temu ważyłam 67 kg.

Gość supermannn
Nie znam sie,ale chyba chuda jestes z duzymi cycami. Takie jak lubie.

Gość pulpetowa dama
A myślisz, że skąd mój nick? Trzy lata temu miałam 80 kilo, depresję i zaburzenia hormonalne, na które mogłam zrzucać winę. Teraz mam ... zaburzenia hormonalne i sentyment do tego forum... ;) No ja jeszcze dużo chodzę z psem, ale chcę zapisać się na basen. To też dodaje mięśni ;)

Gość proszeoocene
Wow. To jak tyle schudłaś z 80 kg ? Podziwiam ! Ja basen mam raz na 2 tygodnie w ramach w-f na uczelni :)

Gość pulpetowa dama
No ja już szczęśliwe lata studenckie mam dawno za sobą więc na w-f nie chadzam. Muszę sobie sama kombinować ruch, rozrywkę i dbać o kondycję ;) Schudłam przez odstawienie leków i fast foodów. nauczyłam się gotować i tyle ;)

Gość Czarna Mamba??
a ja ? 20 lat 156 cm 43 kg udo 49-50 cm :o łydka 33 cm biodra 80 cm talia 63 pod biustem 70 cm biust 79 cm ramie 23 cm co myślicie?

Gość do autorkiiiiiiiii
ważysz 47 kilo

Gość inka z mlekiem897
Pulpetowa damo a jakie leki brałas jeśli można wiedziec? ja także biorę leki i tyję..:(

Gość pulpetowa dama
Propranolol, Sulpiryd, Coaxil, Xanax, Prozac, Duphaston, Mastodynon i syropy przepisywane przez kardiologa, ale były robione w aptece więc nazw nie posiadały ;) Teraz biorę tylko Duphaston i Mastodynon (choć przez dwa lata nie brałam). Wiem, że ponoć się od nich tyje. Moje zaburzenia hormonalne też wywołują otyłość, ale jak się okazało, można sobie z tym poradzić ;)

Gość inka z mlekiem897
aa rozumiem, ja biore przeciwdepresyjne i tez po nich tyje, juz nie moge sie doczekac kiedy odstawie to cholerstwo..

Gość pulpetowa dama
Współczuję. Tzn... wiem, że przy dobrze dobranej farmakoterapii czujesz się świetnie i właściwie to można Ci samopoczucia pozazdrościć - pamiętam jak sama marzyłam o odstawieniu ;) Trzymaj się ciepło :) Chodzisz na terapię czy podają Ci tylko leki?