Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Co sądzicie o tych bucikach?

Polecane posty

są ok ;) czepilabym sie troche do połączenia ostrych ciemnych łancuszkowych aplikacji z delikatnym kolorem nude i do ciemnego obcasa ale calosc nie wygląda żle, widzialabym kilka stylizacji z takimi czólenkami. miłego noszenia! ;)

buty ok jak dla prostytutki, super sa, odrazu wiadc co za zawod sie prezentuje , chyba mi nikt nie powie ze normalna kobieta takie cos ubierze na stope, tylko postac posiedziec w burdeku w nich mozna, i przy rorce potanczyc, super sprawa polecam dla przyszlycj prostytutek jak ulal

Wiecie co? jak wiedze ile otacza mnie sfrustrowanych i zakompleksionych babek, to tym bardziej jestem szczesliwa i dumna z siebie, swojego samopoczucia i wyglądu. A Ty nalewka_babuni zachowaj wiecej ogłady Kochana, bo nie dosc ze jestas taka, jak widac po Twoim poscie, to jeszcze nie masz za nic klasy w sobie. Uwierz mi ze komentarz negatywny może byc równie wyrafinowany i dobitny, a do tego bardziej szanowany przez mnie, nizeli Twoja wypowiedz

Gość ....oceniara...
fajne, ale strasznie wysokie. Jezeli jestes wysoka to lepiej zrezygnuj z nich

skoro tobie się podobają..... ja bym niestety ale ich nie ubrała ,po prostu podobają mi się inne buty. miłego użytkowania.

Gość 177 cm wzrostu i 58 kg wagi!!!
toś ty szkieletor!!!!!ło matko!!!! a wadą butów jest to tworzywa skóro.....bleeee,buty nie do chodzenia tylko dla tych co lubią mieć stopy zdarte do krwi!chyba że mają skórę słonia....

Podoba mi się w nich: -kształt szpilki -platforma -kolor Nie podoba mi się w nich: - różnica pomiędzy platformą a kolorem buta (niby nie wygląda to źle jednak jakoś nie przekonuje mnie w przypadku tych butów) - to że łańcuszkowe ozdoby są przedłużone na podeszwę i nity którymi są nabite (jakby przybite do podeszwy). Według mnie to wygada tanio wolała bym gładkie połączenie kończące się przy platformie. Całość sprawia pozytywne wrażenie. Miałabym wątpliwość co do marki w tym wypadku i jakości wykonania buta oraz profilowania. Nie znam tej marki jeśli to typowy tani noname to nie kupiłabym ich. To nie ma sensu zamiast 2 par takich kupiła bym coś w czym na pewno było by mi wygodnie chodzić.

Gość mowie z sensem
nie lubie obuwia ze skory ekologicznej, cala reszta fajna..

Gość AlicjaAlaAlusia
Modelka ma straszne nogi, moze na innej by sie lepiej prezentowaly, bo tak to jestem bardziej zniechecona...

Gość pauli;*
mi sie podobaja ,ale wolabym bez tego czego na wieszku , bo lubie prostote ;) a pozatym bezowy bardzo modny ;)

Gość ininkli
To są BUTY a nie buciki, buciki noszą niemowlaki.

Gość brzydkie
AAAAAAA