Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Anal

Polecane posty

Co zrobic zeby stosunek analny nie bolal.?? pierwszy raz oczywiscie.. za kazdym razem jak chlopak mi wklada, to ledwie wlozy cm i zwijam sie z bolu i musi wyciagnac.. bardzo go to kreci i chcialby sprobowac ze mna, prosi mnie o to od pol roku a ja sie boje bolu;( raz nawet jak probowalismy to same lzy mi polecialy z tego bolu... to przepraszal.. pomozcie ;(

1. Podniecenie. 2. Nawilżenie. 3. Cierpliwość. 4. Nawilżenie. 5. Powoli musi najpierw wkładać jeden palec, drugi itd. 6. Nawilżenie. 7. Rozluźnienie. 8. Nawilżenie. 9. Zaufanie. 10. Nawilżenie. :classic_cool:

Za bardzo się boisz... musi cię najpierw doprowadzić do takiego stanu żebyś była w siódmym niebie i chciała więcej... to jeszcze może nie dość że nie będzie cię bolało to jeszcze będziesz chciała więcej. A tak jak opisujesz bo on chce ... sorry to nie zabawa na zasadzie on chce a ty mu dajesz. Bo tak to będzie dla ciebie nie dość że nieprzyjemne to jeszcze bolesne. I dołączysz do grona zdeklarowanych przeciwniczek.

Gość Projektant
1. Sranie. 2. W banie. 3. Na. 4. Polanie. :classic_cool:

ja tez bardzo chce, bo juz chyba wszystko probowalismy i chce czegos nowego.. chce zobaczyc jak to jest.. a Ty sam won, nie pasi to nie pisz, lamusie ;/.

Gość a ja proponuję żebyś sobie
w ramach nowych doznań dała wsadzić w nozdrza. Kolo na pewno w nochala jeszcze nie walił więc będzie zachwycony i będzie cię kochał aż po grób (jego, twój bądź sąsiadki).

Migotka to musicie podejść do sprawy na spokojnie najpierw normalny sex/mineta pieszczoty a jak już się rozluźnisz to możecie próbować. nic na siłę wszystko młotkiem ;)

No ogolnie to nie ma chyba opcji zeby takie to pierwsze wlozenie penisa przy stosunku analnym nie bolalo... Ale moze bolec mniej. Po pierwsze to facet powinien cie porzadnie rozgrzac i rozgrzac troche twoj zwieracz palcami i wgl. nie wiem no napewno powkladac palce, ale na poczatku go rozmasowac tak zeby zrobil sie miekki. Potem jak juz bedzie chcial w cb wejsc Nim to najlepiej sie rozluznij i nie mysl o tym chociaz to trudne.. Najlepiej zebyscie to zrobili w pozycji klasycznej i jak bedzie wchodzil to caly czas go caluj i skupiaj sie tylko na tym. Niech wejdzie w ciebie powoli i jak juz bedzie w tobie zoledzia to chwile odczekajcie zeby twoj odbyt dostosowal sie do jego rozmiaru. Pozniej jak bedzie chcial wejsc dalej to tez bardzo powoli i ty powinnas mu w tym pomoc nabijajac sie sama na niego, bo wtedy mniej boli. No i to na tyle. Powiem ci, ze na tym odcinku kiedy on jest w tobie sama zoledzia boli, ale juz jak bedzie tam glebiej to przestanie ciebie bolec i zrobi sie lepiej. A i musisz byc dobrze nawilzona, ale o tym chyba wiesz bo to podstawa.

Gość To zawsze boli.
Na szczęście jestem masochistką i lubię ten ból. :)

Gość Tragedia...
"ja tez bardzo chce, bo juz chyba wszystko probowalismy i chce czegos nowego.." Niedługo będziecie próbować trójkąty, sranie, sikanie na siebie itd. a potem się rozejdziecie jak wszystko już będzie. Skąd się biorą tacy idioci...

Gość Mam pomysł.
Skoro go to kręci może nich to on nadstawi swój tyłek. Włóż mu 3 palce i pomacaj po prostacie to zobaczysz, że mu się spodoba i dojdzie, a twój tyłek będzie bezpieczny. :) Zawsze możesz na nim wypróbować co robić żeby nie bolało i też będzie plus.

Gość porcelanowy kibel
autorko, ja ci moge odpowiedzieć na tego typu pytania... mogę spróbowac coś doradzic... napisz do mnie na maila: medalik27@wp.pl

a nie prosciej? kupic sobie jakies dildo o rozmiarze wacka twojego faceta i sprobowac znaczy sprobuj sama je sobie zaaplikowac. masz wtedy wszystko pod kontrola i sama regulujesz predkosc wsuwania sile i ewentualny poziom bolu. jak to przerobisz to z partnerem pojdzie zdecydowanie latwiej bo juz bedziesz wiedzala jak on ma to zrobic i czego sie spodziewac

Gość kolok
No to też jest sposób. Wydaje mi się jednak,że wystarczy po prostu dobre nawilżenie. Nie polecam jednak jakiś balsamów czy wazelin. Kup po prostu sobie dobry lubrykant ,( na fun factory są dobre), wtedy penetracja nie będzie sprawiała ci trudności