Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Spust do ust :D

Polecane posty

Czy spuszczanie sie na twarz lub do ust, jest szanujace sie dla dziewczyny.?? Ja to bardzo osobiscie lubie, ale nie wiem czy chlopak mnie przez to nie przestanie czasem szanowac..

Gość Heretyk,.,
No wiesz a sznuje swoją sperme, niespuszcze sie byle gdzie. Np. na podłoge. TO jest dopiero brak szacunku dla zyciodajnego płynu,

Gość Heretyk,.,
no tam gdzie powinno trafić czyli na babe!!!!

Gość Heretyk,.,
ty poruszyłas ten temat!! Jak cghcesz moge sie na Ciebie spuścic jeśli to lubisz ;) ;P

Gość Heretyk,.,
to jak twoj facet sie tylko spuszcza na ciebie to ja moge cie wyruchac!!!! spuszcze sie gdzie indziej

Gość INformatyk :))))))))))
w normalnym zwiazku to jest normalne. jesli sie kocha druga soobe chce sie jej sprawic przyjemnosc. jelsi on to lubi ty tez jesli go kochasz mozesz to polubic. niczym to nei szkodzi przeceiz. kochajcie sie. robcie t ona co macie ochote. troche luzu. pozdrawiam. o szacunku nie pisz tutaj. jelsi lubisz jak facet spuszcza ci sie na twarz to jest ok. ja tez swojej dziewczynei tak robie. ona mnie kocha i ja ja tez. spokojnie. bawcie sie.

Gość N-I-E K-A-R-M-I-Ć
oczywistego trola!!!!!!!!

No wedlug mnie to polykanie spermy swojego partnera nie jest dziwkarskie. Jezeli polykasz to znaczy, ze go naprawde szanujesz i oddajesz sie jemu bardzo. Poza tym to jest dla faceta przyjemne, bo to jest cos w stylu... nie tyle ze dowartosciowanie tylko hmmm... bardziej taka akceptacja jego samego. Wiec raczej cie nie zacznie cie nie szanowac z tego powodu i nie powinien uznac cb za nieszanujaca sie zdzire, bo wlasciwie dlaczego? Dlatego, ze chcesz sprawic jemu przyjemnosc i dodatkowo lubisz to? Nieee... By bylo chyba co nie tak z kolesiem :/ A ze spuszczaniem sie na twoje cialo to czemu nie? ;p Jak chcecie byc bardziej niegrzeczni to prosze bardzo ;;pp Jeslibys lykala kazdemu i pozwalalabys sie kazdemu spuszczac na twoje cialo to by byla inna sprawa bo wtedy to juz jest 100% kurwienia sie.