Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocozambo

przeszkadzają wam kobiety prosaki na penisie waszego faceta?

Polecane posty

Gość kocozambo

j.w.

Gość INformatyk :))))))))))
ja tez mam prosaki. to normalne i w niczym nie przeszakdzaja. to zaden grzyb ani choroba. spokojnie.

Gość koniczynka w maju
Mój na szczęście nie ma :D

jakie szczescie. przeceiz prosaki w niczym nie przeskzadzaja. sa bo sa. 30 % ludzi je ma. to nie choroba. w cyzm problem

Gość prosaki to...
małe krotki na penisie... jedyny skutek podczas seksu to powiększone doznania. komu przeszkadzają estetycznie może iść do lekarza żeby je usunąć zamiast pierdolić głodne kawałki na forum

Gość fajnadupa_agula;)
To chyba ty masz fajne doznania z krostami na chuju. Dla kobiety są niewyczuwalne i tylko mogą budzić niesmak wyglądem. jak każdy inny pryszcz.

Gość koniczynka w maju
Takie szczęście, że nie ma. Po co mu jakieś krosty skoro może być bez ;)

prosaki to zaden probelm a jak che je usunac to niech idzie do lekarza i po problemie. ja pierdole

Gość do fajna dupa agula
to jak conajwyżej mogą wizualnie przeszkadzać, poza tym nic, to w czym kurwa problem? jak tak bazujesz na wyglądzie zewnętrznym, to brwo;) czeka cie samotna smierc bez przyjaciół

Gość fajnadupa_agula;)
Pierwszy raz słyszę by ktoś mówił o wyglądzie zewnętrznym w odniesieniu do kutasa, ale widać twój wygląda jak po wybuchu nuklearnym skoro tak cię ten temat wciągnął i rozjuszył :D Mam męża więc mi samotność nie grozi. I wyobraź sobie, nie ma pryszczy na kutasie. Nie mamy na genitaliach prosaków, kalafiorów ni innych zmian skórnych. Oboje to sobie chwalimy. Mam głęboko w dupie twoje zmiany (chorobowe i niechorobowe). Wyraziłam swoją opinię i wytknęłam idiotyzm w wypowiedzi posiadacza upstrzonego pryszczami chuja. Tak, tak... to yła twoja wypowiedź...

Gość do fajna dupa agula
ale masz wybujałą fantazję :D nie wiem z kim i ile dialogów prowadziłaś, prawdopodobnie z głosami we własnej głowie, bo ja nigdy nie powiedziałem że mam, bo nie mam żadnych jak to ujmują Twoje chore fantazje chorobowych i niechorobowych zmian na ciele... smuci mnie że jesteś taką maluczką osobą, że skaczesz do wyśnionych wniosków, żeby komuś dosrać, bo brak ci inteligencji na trafne i prawdziwe argumenty... usiądź sobie spokojnie, zaparz sobie meliske, nie ciśnieniuj się, bo złość piękności szkodzi, o ile masz cokolwiek do stracenia ;D jak narazie to Ty masz największe ciśnienie w związku z tematem, więc nie bardzo wiem do kogo pijesz. uspokój się i może zajmij się czymś bardziej konstruktywnym niż wszczynanie kłótni na i tak mizernym forum, nie ma potrzeby dodatkowego zaniżania poziomu tutaj, chyba, że czujesz, że jest dla ciebie znacznie za wysoki. gdyby miały być jakieś inteligentne - chętnie i z przyjemnością wysłucham kontrargumentacji, w przeciwnym razie (a jak na razie udowadniasz, że nie stać cię na takową) proponuję odpuścić... wytłumacz sobie że jestem debilem czy cokolwiek tam da ci spokojnie spać i wszystko będzie okej.

Gość do fajna dupa agula
p.s. mi samotność nie grozi: a myślisz czasem o przyszłości? nawet w tej wymażonej opcji, że do śmierci będziecie szczęśliwym małżeństwem, chyba nie zakładasz, że umrzecie jednocześnie? życzę ci dobrze, ale statystyka jest przeciwko tobie, w polsce kobiety żyją średnio 10-15 lat dłużej niż faceci... samotność, nawet po udanym małżeństwie może cię spotkać pytanie jak i czy sobie z nią poradzisz;)

Gość hm....a skad wiesz, ze
to prosaki, a nie klykciny?

Gość ale ci dosrała babka
I się facet miotasz. Ale teksty o śmierci mógłbyś sobie odpuścić. To głupie i niskie. A nawet jeśli kobieta zmieni partnera, wcale nie musi się wiązać z facetem z prosakami. Ja bym się z takim nie związała.

Gość Guinewer
Tobie się koles te prosaki nie tylko na wacku zrobily. Na mozgu tez ci chyba wyrosly :O

Gość Roy Nelson rox
ja mam prosaki i powiem tyle : o tym, że to jest coś dziwnego dowiedziałem się chyba z rok temu. do tej pory myślałem, że to normalna rzecz na wacku, nigdy żadna mi nie zwróciła uwagi, że to jest zmiana chorobowa czy cóś...także na moje to wydumany temat.

Gość Roy Nelson rox
sory porąbało mi się z grudkami perlistymi, więc jeśli to nie to samo to nie mam prosaków ( acz grudki też niektórzy przeżywają jak żaba okres)

Gość fbnghmgmgj
Widziałam kiedyś to na zdjęciu, i przykro mi, ale nie mogłabym iśc do łóżka z kolesiem posiadającym takie ozdobniki...

Gość Roy Nelson rox
fbnghmgmgj - wiesz wszystko zależy od ich wielkości , bo moje są malutkie w porównaniu np z tymi jakie pokazują na wiki ( i jeszcze w powiększeniu ) poza tym : wielu kolesi nie chciałoby pewnie iść z Tobą do łóżka, spoko , na szczęście to nie "Moda na sukces" nie musimy sypiać ze wszystkimi

Gość tooo ciekawe
jak można na penisie pomieścić prosiaki? albo taki wielki penis albo takie małe te prosiaki?