Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellllaaa1990

jutro mam operacje jelita i nie wyrazilam zgody

Polecane posty

Gość izabellllaaa1990

na wycinanie go...Lekarz mowi ze jest w stanie rozpadu i mozliwe ze w tracie operacji nie uda sie go uratowac a to oznacza dla mnie stomie... Czy jesli nie wyrazilam zgody to lekarz ratujac zycie na 100% nie usnie jelita?Chce miec 100pewnosci albo zyje z jelitem albo wcale...Jak to wyglada w praktyce lekarskiej to oswiadczenie to nie jest pic na wode???nie wyobrazam sobie obudzic sie bez jelitaaaaaaaaaaaa!!!

Gość izabellllaaa1990
??

Gość kukuluku
wiesz, słabo się orientuję, ale zdaje mi się, że jeśli lekarze cię otworzą i zobaczą, że jelita nie da się uratować i że pozostawienie go zagraża twojemu życiu, tzn że jedyną szansą dla ciebie jest usunięcie, to mogą usunąć. Podejrzewam, że tak nie będzie i ci zostawią te jelito, będziesz cierpiała, możesz w mękach umierać. Zdajesz sobie z tego sprawę?

Gość dlaczego maja ci wyciac jelito
? Masz jakas chorobe? Objawialo sie to jakos? Bo ja chyba u siebie cos podejrzewam. Jak mozesz to odpisz

Gość hjiaolo
wytną Ci jelito, stomia będzie na 2-3 misiące a potem , jak się wszystko zagoi to usuwają stomie i masz jak wcześniej z tym ,ze częściej. Ile masz lat?

Gość izabellllaaa1990
zbyt czesto uprawialam anal :o