Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k,uikluiklyu8iokliolki

Poradnik "Jak upiekszyć polskiego mężczyznę' polecam

Polecane posty

Gość bezcenna chwila
tak moj drogi, najpierw zaopatrzyłam sie w klucz zwany dalej impulsowym. nastepnie rozkreciłam co sie dało rozkręcić i poskładałam deski w poreczne 100 pakunów, które natychmiast zniosłam z 6 pietra do auta. Auto sama poprowadziłam. Nie dało rady rozkrecic tylko szafy, ale ze była stara debowa i wazyła wiecej niz cała kamienica, podejrzewam ze musiałabym zatrudnic do tego atletów - została w prezencie dla kolejnego naiwnego najemcy tego mieszkania :) sa kobiety w formule 2. formuła 1 raz ze to garstka ludzi, dwa, ze nawet gdyby jakas kobieta jezdziła wystarczajaco dobrze, to mysle ze duzo wody jeszcze upłynie zanim panowie w stylu brjatore, którzy wiadomo do czego uzywaja dziewczyn, przełamia sie psychicznie i jakas wpuszcza... mi sie wydaje to wrecz nie do zrobienia. meska duma, meska rzecz i inne pierdoły ;) choc nie bede sie upierac ze obecnie istnieje jakas taka, która obecnie byłaby w stanie podołac. zreszta, o czym mowa, a czy ty dałbys rade udzwignac tyle co pudzian czy inny dymek? formuła to pikuś, prawdziwy hardkor i miliony kierowców sa na ulicach a nie torach.

Gość Roy Nelson rox
"meska duma, meska rzecz i inne pierdoły" - tak tym możecie wszystko tłumaczyć. I okresem.

Gość bezcenna chwila
e tam, czego ci tutaj nie napisze, pozostaniesz niewzruszony :) jak panowie na stacji, których serdecznie pozdrawiam 🖐️

Gość bezcenna chwila
jak widac na załaczonych powyzej postach my chociaz próbujemy tłumaczyć :)

Gość Roy Nelson rox
ale niewzruszony na co? to Ty jesteś niewzruszona na moje sto czterdzieste ósme tłumaczenie, że przecież tylko sobie żartuję. zluzuj.

Gość bezcenna chwila
oh, ja też. cóż za nieporozumienie :)

Gość Roy Nelson rox
to może zamiast wypisywać elaboraty nt bycia superwoman , wrócimy do tematu i podpowiesz mi jak się pozbyć fobii przez sklepami z odzieżą?

Gość bezcenna chwila
Jestes prawie tak szorstki jak szon konery w starym dobrym bondzie :P Nijak. Nie wiem jak. Po co własciwie? Moze przejsc sie raz i zobaczyc ze nie gryzą?

Gość bezcenna chwila
zjedz cos słodkiego przed wyjsciem, dobrze bedzie jak ci na chwile przed sklepowa inicjacja cukier skoczy :P

Gość Roy Nelson rox
Jestes prawie tak szorstki jak szon konery w starym dobrym bondzie - ????????? Moze przejsc sie raz i zobaczyc ze nie gryzą? - wiem że nie gryzą. ale cholernie nieswojo się tam czuję. jak prawiczek kupujący po raz pierwszy gumki.

Gość bezcenna chwila
hehe, nie jestem w tym najlepsza, bo mimo ze lubie miec nowe ciuchy, to samego łazenia i szukania ich nienawidze :) tez sie czuje nieswojo. z własnej praktyki moge polecic 1) wychodzenie na zakupy tylko w bardzo dobrym humorze 2) sprecyzowanie przed wyjsciem czego szukam i szukanie tylko tego 3) szybkie podejmowanie decyzji (na mnie stanie i przegladanie sie w lustrze działa deprymujaco) 4) a juz najlepiej miec kogos do pomocy :) watpie ze pomogłam :)

Gość bezcenna chwila
ogólnie to centra handlowe są przejebane za przeproszeniem. moze znajdz sobie jakies mniejsze cos?

Gość party tura
Roy, sprzedam Ci mój babski sposób na ciuchowe zakupy- wchodzisz na stronę internetową sklepu, wybierasz co Ci sie podoba, a potem pędem do sklepu mierzyć tylko wybrane modele :P Wymaga to trochę przygotowań przed samym aktem nabytku wyrobów przemysłu tekstylnego, ale ogranicza sam pobyt w sklepie do minimum!

Gość Roy Nelson rox
party tura - dzięki spróbuję tak. bezcenna chwila pkt 2 stosuje zawsze , 4 jak jest taka możliwość ; na szczęście jest - moje znajome rzadko odmawiają sobie frajdy pobawienia się w stylistki. tylko wtedy jest problem : bo jak jestem sam i coś mi pasje na d... i jest w odpowiedniej cenie to kupuję. a z kobietą to zawsze "nie no przymierz jeszcze to i to , a w ogóle to chodźmy jeszcze do tamtego sklepu, najwyżej wrócimy" nie wiem jaki jest czas u Ciebie , u mnie środkowoeuropejski = pora spać. dzięki za rady i dobranoc

A jak już skończy czytać niech zarobi dziesięć tysi i wyrzuci śmieci. Kurwa, od razu widać jak serialowy feminizm rzuca na czachę cień zunifikowanego do bezwzględnej szarości amerykańskiego pojęcia szczęścia. Jak jeszcze powiesz , że mam się wydepilować to nazwę was gejem.