Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!Pomocy

Pomocy, mam za male stopy!

Polecane posty

Gość Pomocy!Pomocy

Witam. Z gory prosze o normalne odpowiedzi. To wszystko dzieje sie naprawde! Problem wyglada nastepujaco. Mam 186cm wzrostu ,a rozmiar mojego buta to 36! Wyglada to komicznie, ale najgorsze jest to ,ze czesto sie przewalam ;/ Wydaje mi sie ,ze to przez to ,ze powierzchnia moich podeszw jest zbyt mala ;/ Zazwyczaj kupuje wiekszy rozmiar ,zeby jakos to wygladalo i wypycham reszte buta papierem lub gazeta. Wstydze sie z tym isc do lekarza, czy ktos tak mial? Jestem caly obolaly od tego przewalania sie ;/

Gość Pomocy!Pomocy
Mam też małego penisa-8.5 cm. Przez to plączą mi się nogi i stąd te upadki. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość Pomocy!Pomocy
Spadaj podszywie! to jest powazna sprawa, a wy sobie z tego jaja robicie ;/

Gość Pomocy!Pomocy
Kiedy tak sobie spaceruję, to notorycznie czuję, że mój wacek ociera się o moje uda. Ot tak sobie dynda! Wtedy od razu tracę równowagę, nogi zaczynają tańczyć lambadę i...ŁUP!

Gość głupiście wszyscy
Ty sie nie smiej z ludzkich problemów :/ ja mam 178 czyli jestem wysoka jak na kobiete, a stope mam 38. wygląda to ładnie, fajna mała stópka, a przy takim wzroscie bardzo mała... ale jak potrafia bolec i niedomagac.. brrr ;)

Gość Pomocy!Pomocy
Przestancie sie podszywac! Czlonka mam akurat normalnego, 24cm, tak wiec wam sie nie udalo z tym!

Gość Pomocy!Pomocy
24 cm uzyskuję tylko z pomocą pompki powiększającej, którą to nabyłem w SEX-SHOPIE. Wtedy moje chodzenie jest troszkę bardziej zgrabne, ale nie ma takiego chuja żebym się nie wyjebał.

Gość czysty harry
nie wiem co znaczy "przewalać się", ale w za dużych butach to nic dziwnego małe stopy nie mają tu nic do rzeczy

Gość Kasienieczkaaa
Moja siostra ma 14 lat i ma rozmiar buta 41. Jezu, mam nadzieję, że się już nie zwiększy.