Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna0204

help

Polecane posty

sprawa jest dosc powazna wiec oczekuje powaznych odpowiedzi. mianowicie spoznia mi sie okres juz ok 2 tygodni... nie wierze w to ze jestem w ciazy,ostatni stosunek odbylam 3 miesiace temu. nie przezywalam ostatnio wiekszych stresow i nie chorowalam. dodam ze podrozowalam ostatnim czasem samolotem,a slyszalam,ze zmiana strefy czasowej czasami tez opoznia miesiaczke (?).. prosze o powazne odpowiedzi...

Gość o bożenka...
no kurwa sama sobie odpowiedzialas kretynko :D

Gość mała chętnie pomasuję ci
stopy ;) wyluzuj 🖐️

Gość czarodziejka z marsa
zrób test

czarodziejka z marsa "zrób test"- hahahaha rada zajebista... jakaś Ty wspaniałomyślna :)

Jak 3 miesiace temu sie kochałaś z chlopakiem, to poczekaj jeszcze 6 miesiecy a dowiesz sie na 100% czy jestes=byłaś w ciazy czy tez nie :) test nie daje 100% pewnosci a na pol roku dowiesz sie :P

malunia bez komentarza :O

Gość grugru
To idz do lekarza, a nie sie glupio pytasz.

może masz anemie

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Cześć wam - ja tez się boję powiem wam. MORDERCÓW I KRYMINALISTÓW. Zastanawiam się z kim ja święta wielkanocne spędzę w tym roku. Od razu jak wyjeżdżałam w zeszłym roku to sie ich bałam. Czego ja się miałam bać? I na święta wróciłam do domu. Ale na te nie chce. Już życzę całej Polsce źle i koniec. Przez babę, która została zgwałcona przez 12 Apostołów i awansowała. A mój brat adoptowany przyrodni JEGO JEDYNIE PAPIER RATOWAŁ - jak mi nie da rozliczeń za ostatnie 2 tygodnie to go zabiją bo tylko ja go ratuję. On ma znaczenie dla państwa wiecie - ale nie dla Niemiec bo on nie jest żadnym Niemcem. 1 rzecz można mieć z rodowodu. Bo on po prostu ma rodowód. On chce 3 rzeczy mieć. To jest normalny wariat i kryminalista jak dla mnie. Siedzi z kryminałem to kryminalista. Ale dzięki niemu mogę życzyć Polsce głodu i żebyście byli nieszczęśliwi. Całe państwo wam mogę przekląć i tyle. Powinnam przekląć zachód, ale że święta pewnie spędzę z seryjnym gwałcicielem rozgrzeszonym i mordercą oraz wariatką , która zniszczyła mi zycie - BEZ MOŻLIWOŚCI WYPROWADZKI przez nią i lajf firmy to życzę wam głodu w przyszłym roku bez względu na koniec świata i koniec. Wiecie - bo sie ze mnie śmieją, że stoję o samobójców. Ale co to jest Polska? Uwielbienie trupa, ducha - wczoraj nawet było na tym forum. A ja wiecie co - trupami sie zajmowałam? Dajcie spokój :( Ale przekląć was już mogę równo za to, że musiałam się jeszcze wami przejmować. Teraz sami sobą się przejmijcie. A jak wyjadę do USA to przeklnę cały Zachód i tyle mnie to wszystko obchodzi co samobójstwo mojej matki i tyle. I moje życie w Polsce. I jeszcze HEROICZNY CZYN następny - Wielkanoc 2010. A 2011? No oby nie w domu. W swoim mieszkaniu zgniłym? Nie chcę. Nie chcę mieć mieszkania w Polsce z polskich lajf firm. Za dobrze by im było. Z tych pieniędzy można jedynie wyjechać na stałe albo se tabletki kupic na śmierć samobójczą za 3 próby morderstw. Muszę to ograć. Czyli z Polski wyjechać. Oni nie są normalni - przykro mi. Z Holandii to już nic. Nie chcę słyszeć o Holandii. To są pieniądze na papier toaletowy. Niemcy to tam jeszcze można pojechać - byle nie do herbat, ale to ja nie wiem gdzie. A to traktowanie? To może dla czarnego? No ale nie wiedziałam, że jestem poniżej czarnego tam. No to wiem i tyle. A w sumie mam ten rodowód. Doktorat to by mnie tam na pewno nie było - mają wszy na głowie jeśli uważają, że nawet z doktoratem bym zapierdalała fizycznie. Nie. I w ogóle mają chorobę umysłową i dalszego rozwoju jej im życzę. Przez nich mogę życzyć źle kolejnym państwom bo się zmienia historii. Polsce śmierci głodowej , a reszcie to tam najróżniej i jak ktoś jest wrażliwy to zaraz odczuje fizycznie, że w Polsce może być głód. Czy będzie to nie wiem, ale może być. I tyle. Teraz jeszcze nie , ale za chwilę. Powiem wam kiedyś. I tylko przejdę na myślenie, żeby MNIE głód nie spotkał w życiu a reszta mnie nie obchodzi. A głód to nie zależy od kasy - to możecie być cali w kasie i mieć głód. To se zjedzcie te pieniądze i tyle. Takie jest życie moi drodzy i tak zapłacicie za moich rodziców przybranych i że mnie nie oddaliście z powrotem. Za przegrane bez sensu procesy , z których mogłam mieć na mieszkanie i wyprowadzkę i tyle. I za 4 próby zabójstwa w życiu , którymi chyba mam ograne gwałty, które, nie że mi sie należały , ale nimi mam ograną Maryję i mogę sobie o nią stać. Bo w sumie to POWINNA być moja matka. I tyle. A czy jej się nalezało to też nie wiem. Przeżyła i tyle. Ja też. Możecie sobie wszyscy w Polsce zjeść to moje mieszkanie, które powinno być MOJE i tyle. I tych moich rodziców przybranych, którzy wami pomiatają, ale wy to kochacie. I tak jak wam dobrze życzyłam tak wam życzę źle na całej lini bo tak i już. Bo muszę święta spędzać z mordercami i tyle. Na pewno tak sie skończy, a chciałam w domu. Bo Polaki to zera i się zmówili z chorym umysłowo Niemcem a ja już takpomogłam zachodowi, że to sie opisać nie da - ale Polaki ożarte i taki koniec. Ale ja ucieknę z tej pracy przed świętami bo nie będę mogła im głodu życzyć. I wolę już kryminalistów W POLSCE niż ich. A tak za chwile wyjadę od nich mając kasę i życząc im głodu - tak jak w Polsce i tyle. Jak będę siedzieć w Wielkanoc na zachodzie to przez najbardziej zdemoralizowanych ludzi świata czyli DEKLOWATYCH ŚLĄZAKÓW i tyle. Dla mnie oni sa jeszcze bardziej zdemoralizowani niż Polacy i koniec. A te koleżanki samobójczynie muszą sobie radzić same - one mnie tez chciały zabić. Ale w gości mogą przyjść. - Nie bo źle życzę Polsce. No trudno. Polska sama jest sobie winna. I tyle. Po co mi tu mieszkanie? Ja powinnam być po innych szkołach i tyle. CÓRKA PRZEORA JASNEJ GÓRY - no wybaczcie ale w 5 minut się przeprowadzam. Kiedyś jej to powiem - wybacz że zawracałam Ci głowę Wielmożna Pani. A początek był taki, że ona za mną latała, żebym się przyprowadziła. Tej drugiej też lepiej nie komentować ale to jeszcze i mi pomogła teraz w pracy, ale tamta? Bez przesady i tyle :( I jeszcze taka wstrętna - co ja dobrze, to ona to w dupie. Bo to się tak wyczuwa. Bo ona ma TAKIEGO ojca - no wiecie - z potworem mieszkałam i tyle :( i to 3 lata. O matko. Jaka ja bym była NORMALNA gdybym z nią NIE MIESZKAŁA. No ale stało się. I jeszcze brata zabiła i WSZYSCY NA MNIE. A jej kariera? O matko :( I była głupia bo bym z nia trzymała. Była deklem i tyle. Bo by napisała coś, że jest w tej Anglii. Nic z tego. Klękać przed nią miałam,że ją przeor zrobił. Nigdy przed nią nie klęknę. Ona miała nasrane w głowie z powodu tego ojca swojego. Jeszcze ją wyśmieję i tyle :( To powinien być wyrzucony z kościoła jak mój za to, że dzieci robi babom przypadkowym i tyle. W Polsce nawet tego nie umieją i tyle. Tak sie tu Kościół kocha... :(

Ale wiecie - ona taka była - żeby przed nią klęknąć i jej WYLIZAC. Dosłownie taka była - WIELMOŻNA PANI. I dlatego zginęła przez lesbije. I tyle. ja taka nie jestem. Na razie ŻYCZĘ Polsce głodu wiecie, ale nic nie robię w tym kierunku. Ja naprawdę 1 osobie życzyłam źle tutaj - a teraz to zmieniam i zycze jej dobrze, a innym źle i tyle. Całemu Wschodowi tu ZA CHRZEST POLSKI bo był od Czechów i to w Rosji wiedzą i mieli dać spokój, a się zmawiają, że wam przypierdolą w razie co za rozpad komuny, żeby sie trzymała w Chinach jak zaczną więcej wyjeżdżać bo ich będą luzowac. A Rosja chce mieć USA u siebie i tyle. To Chinom dadzą Zachód i koniec. I wszystko przez wojny i kasę za wojny i tyle :( Wiecie - a ten mój brat adoptowany - on zależy wyłącznie ode mnie. Jak on sie nie opamięta do do piekła i koniec. Za chwilę już nie będzie litości. On sie w kwiatka przemienił? Chyba w fioła i tyle. Ja go wyratowałam CUDEM jak dla mnie bo mi Bóg pozwolił. Ale jak mi będzie źle życzył to do piekła bo ja mu nie mogę źle życzyć bo to brat i tyle. No i koniec historii. I zamiast mi pomóc to mnie wyrzucił. To kto mi ma pomóc jak w Polsce nic nie ma oprócz rodziny? On jest chory umysłowo. Zero kontaktu z nim kiedykolwiek już i tyle. Miał mi pomóc odzyskać pieniądze. Mam nadzieję, że ten kretyn zna choć trochę angielski bo tam tylko może być - tu nikt go nie będzie chciał. Jak i mnie :( Przykro mi. Tu też mają rodowody i mu powiedzą - wszystko przez ciebie deklu. I dużo racji. Bo się miał ożenić dawno temu i koniec. Wiedział , że jest adoptowany - co on sobie nie wyobrażał? Ja to wiem DOPIERO TERAZ. On zawsze. Ten młodszy tez nie wiedział dlatego miał takie objawienie, żeby się nie zabił. Ot i tyle. Złodziejstwo jeszcze mógł z tego wymyślić, ale nie umiał - ŚWIĘTOKRADZTWO. No to go okradli bo przed komunią trzeba sie wyspowiadać żeby była ważna wiecie - a on se ten Najsw. Sakrament jadł i przez to go rodzice przybrani okradli. A ja? Mnie wszyscy okradli. I co dalej ?:(

Gość ,.,.,
kufa, co Ty bierzesz? Powiedz to ja tez zaczne, bo widze dobrze klepie :classic_cool:

Nie - no to do głodu nie będę prowadzić, ale życze Polsce głodu za to co mi zrobili w tych lajf firmach i tyle. A sama muszę myśleć dalej bo miałam się za mieszkanie OSTRO WZIĄĆ po studiach, a tak mnie ZNOWU pociorały te przybrane kanalie. Co tu teraz robić? Myślicie, że to łatwe? Srać już Polskę dalej jak widzę i tyle. Ale co dalej? Nie wiem. Wileknoc 2011 chciałam spędzić tu, ale ten jebany debil w ciązy mi to chyba uniemożliwi, a te polskie lajf firmy to do zamknięcia wszystko bo to tylko kryminał z papierkiem NIEKARANY. To ukarać i tyle. I nic więcej. Masę morderstw tam widze i gwałtów - nic więcej. Tu zyć - też nie bo mnie tu chcieli zgwałcić w podstawówce, ale im się nie udało bo za głupi i tyle. Bo nie mieli prawa. Dzięki mojej matce bo mnie uratowała i tyle. Bo mi się NIE NALEŻAŁO. Ciulasy mieli mi powiedzieć, że nie jestem Polką - tylko tyle. I koniec. Im wszystkim należy sie gwałt zbiorowy w przyszłości za pomawianie mnie, że omal nie oszalałam od pomówień. I nie tylko za to. Może ich ktoś zgwałci? Oby. chyba starczyło, że na mnie nasikali w czasie chrztu. Jeszcze gwałt zbiorowy - za dużo by chcieli. Ale po latach tą okolicą cały Zachód może przekląć. Niezłe. Też się na coś przydali. I POSTRASZYĆ. I tyle można tu osiągnąć. Postraszyć nimi zachód, że tacy zboczeni. I jeszcze mój brat ożenił sie z ofiarą gwałtu 12 apostołów. Przez to ma taka SUPER pracę. Niezłe. Przez te moje koleżanki samobójczynie. Ale ja byłam na liście do zabicia - niech idzie do tych co mnie chcieli za ksiązki zabić. A teraz to samo chyba. A mnie nie chodziło o ksiązki tylko o panstwo. Żeby sobie w pracy fizycznej opinię poprawić. A kto mi ją popsuł? NO 2 próby zabójstwa. Wybaczcie. Ale tyle mnie polska opinia obchodzi. Tu to tylko głód i koniec. Tu się nie da nic innego wymyślić na ten kryminał :(

No to tę dyrektorkę zgwałcili zbiorowo ludzie z mojej miejscowości ZA MÓJ NIEUDANY GWAŁT. Dawno temu. Taka zemsta. Bo chyba żałowali, że im sie nie udało. I tyle. Po co tu przylazła? A w tej szkole nie dzieje się NIC. Naprawdę. I wszystko gra. Bo zgwałcona i tyle. Szkoda,że się nie powiesiła - może byłoby lepiej, a tak? szczuje mnie od 4 lat. No ja skąd miałam wiedzieć, że zadaję się z wariatką, która uczniowie JEJ KLASY przelecieli. Dajcie spokój :( I wiecie jak ona mnie pomówiła i ci uczniowie też - ta matura należała im sie za to,że mieli chuje? No wiecie - to im życzę JAK NAJGORZEJ bo im niczego nie życzyłam. A tej zgwałconej ich wychowawczyni też i tyle. A mojej klasie nie życzę niczego bo się musieli uczyć - tak uważam. I tyle. A jak się nie uczyli w szkole to też im zyczę jak najgorzej i tyle :( Bo do samobójstwa tam miało nie dojść, a jedno było i tyle. Po maturze. Czyli coś tam sie uczyli jak mniemam. W porównaniu do klasy, która zgwałciła dyrektorkę dalej coś robili uważam. I życzę wszystkim dyrektorkom szkół średnich żeby ich UCZNIOWIE pogwałcili i miały taki dobry humor jak ta tu niedaleko i tyle :( Sa takie babki - zamiast się powiesić to maja dobry humor po czymś takim . Dziwne lecz prawdziwe...

Wiecie - ja tam chciałam załozyć egzorcyzm - naprawdę. Ale i tak bym go założyła nie tam gdzie powinnam - bo? No ale zawsze mogę to poprawić bo babsztyl za papier będzie mi szkodził dalej. Ale to był tylko papier. A człowiek? I chyba przez to wszystko jeden tam WYBITNY UCZEN matmę na maturze oblał - ale wszystko gra jak wiedział, że jest dyra zgwałcona przez 12 apostołów. Jak tego nie wiedział - a na pewno nie bo on był taki specyficzny to powinni mu normalnie maturę uznać bo wiecie - czy on jest po studiach? On powinien kto wie czy matmy nie studiować nawet wiecie za tę dyrę. 3 lata se tam by mógł skończyć. To nie jest długo. Żeby mu nie szkodziła w życiu i tyle. I nikt jej nie lubił kto był mądry i nie rozumiałam zupełnie czemu - a to wszyscy CO MIELI wiedzieli jak ona awansowała. Za co znaczy się :(

Ja tej dyry nienawidziłam bo sie nade mną oczywiście znęcała - no ale wiecie - ja miałam proces, jakąś tam sprawiedliwość zaczęła czynić? Nie wiem. Mnie ona przerażała. Kompletny imbecyl jak dla mnie. I ciągle hihihi hahaha - takie coś. I BIAŁE szaty. Szaleńca :( I tyle. I wiecie jak ta miejscowość mnie pomówiła? I to od razu. Żebym nie dostała stałej pracy na zachodzie. OD RAZU. No coś strasznego. przez nich chodziłam miesiąc na nocki. Po co wyjechałaś? No wiecie, ale ja nie jestem Polką w ogóle. Z papierka i tyle. I ja wyglądałam OK po 9 latach w szkole, roku bezrobocia po psychiatryku, ja tam OK wyglądałam na Zachodzie w tej pracy fizycznej. JEDYNIE że mieli mnie tam uszanować przez GÓRA pól roku i dać mi zarobić i mają się tam dobrze, a tak źle i będzie coraz gorzej bo mnie tak sponiewierali za brak małzeństwa że szkoda słów. A czy ja tam chciałam na stałe być? Czy oni pogłupieli tam czy jeszcze gorzej? Banda pijanych idiotów :( Przecież do Anglii zawsze mogłam wyjechać i stać o stałą pracę tam - byle jaką. wynając i żyć NORMALNIEJ niż z nimi. Coś strasznego co mi zrobili :( I to wiecie - taką opinię od pijanego rozwodnika. Naprawdę to już przesada i oby ich szlag trafił tam - ode mnie życzę im żeby ich zamknęli - tak mnie PIJUS sponiewierał po rozwodzie z kochanką BEZZĘZBNĄ I ŁYSĄ. Mógł jej chociaż chustkę kupić wiecie i tyle - żeby łysinkę okryła i tyle. To pety jej kupował i łeb jej ogrzewał. No i taki mnie wykończył? Piękny choćby gówno ptasie na dodatek. Bo sie miał ożenić w holandii i się nie ożenił i powinien z pracy wylecieć W SUMIE i tak mnie urządził. Żeby go zabili mu życzę za moją opinię. Żeby był trzeźwy - ryj schlany równo. Przykro mi :( No oby go zabili. Może sam się powiesi. Bo jeszcze zostaje mu samobójstwo jak sie nie ożeni. Czego mu serdecznie życzę i też go wypalam. Jego wypalam. Jeszcze miałam wypalić jedną osobę i też jej nie wypaliłam i wszystko przez to i tych 20 samobójców też bo wszyscy ze śmiechu pękają patrząc na mnie wszędzie. No to ich wypalę teraz -choć teraz? Od razu miałam ich wypalić. Teraz to może innym będą szkodzić i tyle z nich pożytku. Bo świeczki za nich nie zapaliłam we Wszystkich Świętych i przez to za mąż nie wyszłam i dzieci nie mam i normalnego życia. Każdemu więc kto sie ze mnie śmieje życzę żeby się 20 wariatów chorych umysłowo POGWAŁCONYCh zbiorowo przez niego zabiło i żeby mu napisali, że to przez niego. Każdemu kto mnie gnoił od września zeszłego roku tak życzę za granicą. I żeby sie tej osobie nic nie udało - każdemu kto mi tam źle życzył BO CUDEM te prace wyratowałam, ale oczywiście kogo to tam obchodziło wiecie. A to jest cudem wyratowane i koniec. I przez to była katastrofa smolenska. Żeby Polska stała o Zachód. Wyłącznie przez to :( Bo ja to wiem :(

No to wiecie - wszystkim życzę źle a tego rozwodnika wypalam. Co mam robić? Ukradł mi maile do niemieckiego urzędnika i pomówił, że mam zwolnienie dyscplinarne za PIJAŃSTWO. Tak mnie pomówił. Miał tego nie robić. Co on sobie nie myśli? NIech sie ożeni z tą łysą wiedżmą, nie? Taka piękna ta Iwonka - niech sie pobiorą. 2 rozwodniki. Czemu nie? :( Se dziecko niech zrobią. Co on mi zrobił ten chuj jebany? Zbrodnia przeciw ludzkości. Przykro mi :(

Wecie jak tam taka jedna darła sie na mnie w tej pierwszej firmie. Nigdy tam nie wrócę. Wypalam ich i tyle. Wszystkich tam. Co oni sobie nie myślą? :(

:(