Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 134rrrrrrrrr

mleko nan

Polecane posty

Gość 134rrrrrrrrr

co sadzicie o tym mleku??;)

używałam i przy córce i teraz i jestem zadowolona :) mały się ładnie najada, przybiera na wadze i z brzuszkiem nie mamy kompletnie problemów :) nie wiem co to kolki ani mała ani mały nigdy nie mieli :)

Gość kateim
moja zuzia nie mogla robic kupek po nim:( ale chetnie go jadla:)

kateim a to akurat przy nanie czeste ze dzieci robia co drugi dzień kupke albo i co 3 bo nan ma duzo zelaza :)

mój je odkad skonczyl 2 tygodnie, teraz juz ma 6 miesiecy i przechodzimy na Nan2, jest to pierwsze mleko które spróbowalismy i przy którym zostalismy na dłuugo. Kolki mały nigdy nie miał, ładnie przybiera, z kupami problemu żadnego co dwa dni, a odkad je zupy,deserki to codziennie.U nas sie sprawdzilo super. Jak bedziesz kupowac sprawdzaj ceny bo sklep przy sklepie niekiedy a różnica 5zł :/ najtaniej chyba w rosmannie wychodzi zazwyczaj

dokładnie najtaniej w rossmanie to podwójne opakowanie :) róznica rosman-carrefour to prawie 5zł :/

Mój syn je Nan Pro 1 HA. Z kupkami w zasadzie problemu nie ma. Poza kolorem - jest cholercia zielony. Ale Brzuszek go nie boli, robi jedna kupke dziennie bez zadnego problemu. Przybiera na wadze aż za dobrze ( ma 3 miesiące i jeden tydzien a waży ponad 7 kg ).