Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie bładzi

od jakiego momentu stawaliście się parą

Polecane posty

Gość kto pyta nie bładzi

Jak w temacie. Nigdy nie miałem "oficjalnej" dziewczyny. Zazwyczaj tylko spotykałem się z różnymi kobietami. Obecnie poznałem pewną ciekawą kobietkę. Znamy się dopiero tydzień. Puki co to są między nami pocałunki i rozmowy o wszystkim i niczym :) Oboje trochę w życiu już przeszliśmy. ona 23lata ja 25.Pewnie i tak zrobię wszystko po swojemu ,ale chciałem się was zapytać ile wam czasu zajmuje od pierwszego spotkania do jawnej deklaracji czyli jesteście parą /kochankami /kolegami. itp

Gość takajakaaa
no a ty jak myslisz...kim dla ciebie ona jest? dziewczyna/ kochanka czy kolezanka?

to zależy jak do tematu podchodzi ta druga strona :) kiedyś spotykałam się z fajnym facetem przez 2 miesiące, i pewnego dnia on stwierdził, że to tylko tak po koleżeńsku :D pomimo, że ja już zdążyłam zakochać się po uszy :o a z moim obecnym facetem już od pierwszego spotkania byliśmy praktycznie nierozłączni ;) tak więc różnie bywa :p

Gość kto pyta nie bładzi
"no a ty jak myslisz...kim dla ciebie ona jest?" Na pewno nie jest mi obojętna jasnowidzem nie jestem ,ale chciał bym z nią spróbować tak bardziej na serio. hmmm ...może powinienem jej to powiedzieć bo z wami kobietami jest tak ,że czasem nasze czyny trzeba powtórzyć słownie.