Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huLAJka duszna

Rozmowy przy kawie

Polecane posty

Właśnie piję sobie kawkę:).Och,a moje życie nadal rozszalałe.. Może wam tez brakuje takich zwykłych pogaduszek? Ostatnio same niespodzianki dostaję od losu..raczej same nieprzyjemne

Gość takajakaaa
:/ a przyjemne?

Hej. :) I chcesz o tych nieprzyjemnych sprawach rozmawiać przy kawie?

Gość takajakaaa
wy to macie jakis dziwny dar celebrowania niemiłych spraw :/ lepiej sie posmiac i pozartowac ....przy kawie :)

Właściwie to o nieprzyjemnych nie za bardzo;) Po prostu brakuje mi zwykłych pogaduch,a przy kawce doskonale sie rozmawia:) Przyjemne tez sie zdarzają,takie małe codzienne chwie radości..:)

Nie mam zamiaru celebrowania spraw niemiłych. :) Chciałam tylko wiedzieć czy Autorka ma ochotę rozmawiać o tym co ją boli czy wręcz przeciwnie. I już wiem, że chce sobie pogadać przy kawie.

To co boli,to staram się ogarniać sama,choć czasem jest cięzko,ale mój facet bardzo mi pomaga.;) Brakuje mi takiej odskoczni od codziennych spraw;)Zresztą koleżanek do pogaduch też malutko..

Gość taka panna
No tak to juz jest,ze ludzie nie lubia pisac o milych rzeczach, o tym co im sie udalo,itp. Po co zapeszac.A zreszta jak jestes szczesliwa to masz to gdzies czy inni sie o tym dowiedza:-P a jesli cos jest nie tak to wszyscy chca o tym pisac zeby wyrzucic to z siebie, ponarzekac,wyzalic sie i sobie w ten sposob jakos ulzyc. Tak jakos to dziala-ponarzekasz i czujesz sie od razu "lzej" hehe.

Ja też piję teraz kawę, chociaż ja mam problem... Ale pogaduch są miłe, to dołączę.

Gość taka panna
Tak naprawde to wszyscy mamy problem. A jezeliakurat nie mamy to napewno blyskawicznie goznajdziemy;-) :-D

Niestety to rzeczywisty i duży problem jak dla mnie. chociaż fakt, czasem widzimy problemy tam, gdzie ich nie ma :)

Fajnie dziewczyny, że jestescie i dołączyłyście do mojej kawki:) No tak ,bo kto nie ma zmartwięn swoich i problemów..najważniejsze to sie trzymać i iśc do przodu;)

Gość taka panna
Zgadzam sie:-)Isc do przodu.