Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janek202

wysłałem kwiaty i ....

Polecane posty

wysłałem piękny bukiet znajomej kobiecie z okazji urodzin. babka wolna , dość atrakcyjna , nic do mnie nie ma . nawet nie zadzwoniła podziękować . czy to normalne ? nie chodzi o kasę , stać mnie , ale zrobiło mi się smutno ...

Gość petrusku, kochanie...
wiem, że ci smutno, ale tak jest zawsze jeśli chcesz zadowalać kogoś na siłę.

Gość petrusku, kochanie...
a może ona nie chce od ciebie tego dowodu sympatii ? skąd wiesz, czy ty jej sie podobasz. wypada na poczatek to ustalić :D

same nie Wiecie czego chcecie ! pitolicie o kwiatkach , uśmiechach ,świecach, romantyczności , a jak to ktoś Wam chce dać to -pocałuj mnie w d...

Janku a czy ona wie, że bukiet jest od Ciebie? Jak go jej posłałeś?

Wychodzi na to, że złą kobietą jest. Choć może jest nieśmiała.

szkoda , zależy mi na niej , ale nie mam zamiaru się narzucać ... nie ma nic gorszego jak skamlający facet

Hmm... A jesteś pewny, że zna numer Twojego telefonu?

Może uważa, że natychmiastowe przekazanie podziękowań będzie świadczyło, że jest jakoś specjalnie napalona. Może po prostu odczekuje i podziękuje Ci za dzień lub dwa. Musi mieć nieco więcej czasu na reakcję. Jeśli nie będzie reakcji z jej strony, to chyba będzie znaczyło, że nie jesteś miły jej sercu. :(

Gość jvkg.hg
moze ona cie lubi ale tylko i wylacznie lubi i wystraszyla sie tego bukietu bo to znak ze ty cos do niej probujesz przyswirowac czego ona nie chce...

Gość IMO13699
Widocznie nie jesteś dla niej wystarczająco dobry na związek. Ale nie m artw się autorze, zawsze możesz być jej przyjacielem i wysłuchiwać jakiego chuja ma jej nowy fagas i gdzie jej go wsadza.

Imo Ty taki z urodzenia jesteś czy z czasem się coś zadziało traumatycznego?

Gość IMO13699
Pytanie: Kiedy wysłałeś te kwiaty (a raczej kiedy mogły dojść)?

Gość skrobanka
...... nie pomyślałeś, że ona może jest lesbijką :P

Gość buehahahahahaha
Pewnie pomyślała, że jej wiek zaawansowany wypominasz, albo jest chamska i nie wie, jak się zachować :D

Gość Wez kartkę i długopis kochanie
może ich nie dostała...np portier sobie wziął? dla swojej kobiety?

Gość IMO13699
Trzy "magiczne" dni. Jeśli w ciągu tych trzech dni się nie odezwie, to znaczy, że szufladka z napisem "przyjaciółka z penisem" jest dla Ciebie już gotowa - autorze.

Gość wiedzmyistniejąhaha
Sprawa jest bardziej niż jasna ona ma cię w nosie i nie interesujesz jej jako facet.Nawet z grzeczności nie fatyguję się aby ci podziękować,im szybciej przyjmiesz to do wiadomości tym będzie lepiej dla ciebie.

rzeczywiście , dam sobie spokój . nie wypadłem sroce spod ogona , i jeśli nie ta - to inna. szczerze mówiąc pierwszy raz dostałem kosza i trochę się wkurzyłem.

Gość Zuzanna Ameliiia
Ludzie dalekiej polnocy mawiaja , ze "prezenty maja wiele twarzy". Latwo sie domyslac ze skoro wyslales duzy prezent to podziewales sie jakiejs reakcji. I w zasadzie nic by sie nie stalo gdyby ta pani zadzwonila i podziekowala. Chyba , ze : No wlasnie: Juz Ci tu ktos napisal, ze moze dla tej pani ten bukiet to zbyt wile jak na jej checi co do znajomosci z Toba. Dostales tez pytanie czy na pewno kwiaty dotarly i czy wie , ze sa od Ciebie. Jesli koniecznie chcesz sprawdzic to idz za ciosem, zadzwon sam, zapytaj czy kwiaty doszly,bo chciales sie upewnic i dodatkowo zloz osobiscie zyczenia. Tylko nie proponuj zadnego spotkania ani nie pytaj czy sie bukiet podobal.Jesli pani bedzie chciala od Ciebie czegos wiecej to w tym momencie sama powinna wyjsc z inicjatywa. Jesli tego nie zrobi to na nic nie nalegaj. W ten sposob zyskasz sobie opinie prawdziwego gentelmana co moze Ci zaprocentowac w przyszlosci jesli nie u tej pani to u innych jej kolezanek. Powodzenia

Gość och ziuta
zuzanna amelia wypierdalaj ze swoimi poradami

Gość Zuzanna Ameliiia
to ty wypierdalaj. ja bede pisac gdzie mi sie podoba

Gość Zuzanna Ameliiia
Ja jestem bogata a wy biedni żryjcie ziemie ze smietnika buahahaha