Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga New York

Kto szuka pracy i nie może znaleźć ? Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość Lady Gaga New York

dziesiątki wyslanych CV i nic... mam wrazenie ,ze nawet nikt tego nie czyta. Wysylalam na stanowiska ponizej moich kwalifikacji , do magazynu ( bo szukali kobiet ) lepsze to niz nic... i cisza. Oszukują w ogloszeniach , niby ciekawa praca a okazuje sie ,ze to telemarketing ,akwizycja ,albo praca w burdelu... Znajomosci nie mam zeby jakąs dostac, smutno mi 😭

Gość Doti:)
a skad jestes?

a ile masz lat?

kurcze to mlodziutka jestes...w sumie w moim wieku i naprawde szkoda ze nie mozesz znlaesc wiem co to znaczy

Gość ekkss66666
ja tez :O szukam od roku

Gość fhgufjeujeglo
a ja tego nie rozumiem. Mam 20 lat i musiałam między liceum a studiami zrobić sobie rok przerwy i iść do pracy. 2 tygodnie zajęło mi szukanie pracy i nie była to jedna oferta. Pracuję w administracji fajnej firmy, jest to praca biurowa i niezwykle ciekawa, sprawia mi dużo satysfakcji jak na początek. Po prostu trzeba się spiąć, napisać porządne CV. W liceum zdobyłam dużo przydatnych umiejętności z obsługi komputera.. różnych programów także z elementami programowania, znam ang i niem. dobrze. Myślę, że takie drobne rzeczy przeważają. Trzeba pracodawcę czymś zaskoczyć a na romowie prowadzić rzeczową i dojrzałą dyskusję. To wymaga przygotowania. Każda oferta. Życzę powodzenia