Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Kto zna Sulejówek?

Polecane posty

Mam dwa pytania. 1. Na stronie pkp jest napisane, że w Sulejówku są dwa dworce Sulejówek i Sulejówek Miłosna. Pytanie brzmi, z którego będzie bliżej do przychodni w Al. Armii Krajowej? 2. Jak już ktoś będzie wiedział, z którego dworca będzie bliżej to na jakiej ulicy jest ten dworzec?

Gość maligrosz
maps.google.com

Dawno Cię nie widziałam :) Gdzie byłeś jak Cię nie było? :p Na zdjęciu w stopce jesteś Ty? :classic_cool:

podziewałem się tu i tam, przeprowadziłem się na ogólny ostatnimi czasy, ale też mało zaglądam. na zdjęciu to nie ja, ja nie mam łańcucha :)

koli - pierwszy raz widzę tutaj ostry? chyba nie, może jestem o coś podejrzewany, nie wiem :)

Podejrzewany? O wściekliznę może? :D :p Koli-jak to mówią stara bieda ;) Tylko czasu i ochoty na kafe trochę mniej ;) A u Ciebie? Dobrze kojarzę, że miałaś jechać do sanatorium?

Perv .. dobrze kojarzysz .. w niedzielę jadę..Słyszałam o nalocie na Ciebie .. trochę sie teraz poprawiło;)

Na długo? Ja bym też gdzieś pojechała odpocząć, ale słyszałam, że w sanatoriach słabo karmią :p ;) A naloty niby się uspokoiły, ale Jones czuwa ;)

to trzeba polać hyclom na odwagę?? :o koli, do sanatorium? mało Ci romansów na kafe :)