Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez krempacji i zachamowan

Odpowiem na wsze wszystkie pytania- kobieta

Polecane posty

mam 24 lata, widze ze jest taki topik faceta, wiec ja- kobieta, odpowiem na wasze wszystkie pytania, co was tylko ciekawi, jestem anonimowa wiec bede szczera do bolu

Gość bez krepacji i zachamowan
krępacji ...

ale siara

Gość EHBE
MAM pare pytan 1. JAK MASZ NA IMIE I NAZWISKO 2. podaj swoj adres 3 . jaki masz link na swoj profil na Nk

XYZ we wroclawiu nie mam nk :)

Gość EHBE
szczera odpowiedz to nie jest bo nie ma adresu i imienia i nazwiska. wiec szkoda czasu na podnoszenie topiku w ktorym nie odpowiada sie SZCZERZE tak jak sie zapowiadało. dowidzenia.

Gość EHBE
dyrektore mam do ciebie pytanko. siedizsz tu non stop rano wieczor południe. jestes osoba uczaca sie czy bezrobotna ? no i ile masz lat ? chyba ze to scisle tajne ... zrozumiem.

Gość EHBE
panie dyrektore prosze wskazac mi w moim pytaniu jakies odpowiedzi bo nie widze. i jesli mozna to prosil bym o twoja odpowiedz a nie opinie jakichs obdartusów ktore nie musza byc prawdziwe.

Gość EHBE
to sie nagadalismy, widze ze kultury to z domu nie wyniosłes. nie znize sie do twego poziomu. zegnam.

Gość EHBE
zanim pożegnasz się jeszcze to zapamiętał że prosiłbym piszemy łącznie hahaha przygadał kcioł....

Gość drundziaaa
dyrektire ja nic do ciebie nie mam, czy jesteś kobieta czy facetem, pracującą czy bezrobotną mi to lata, ale fakt jest taki, że wchodzę na kafe rzadko, może 1 raz na tydzień ale daje ręke odciąć że wchodząc ty tu bedziesz, więc sam ten fakt że przesiadujesz tu bardzo często nasuwa mi wniosek że jesteś osobą ze spora iloscią czasu wolnego, który beznadziejnie marnujesz. Miłego dnia.ciao!

Ja mam jedno. Takie na czasie. W sprawie metod obliczania stanu zanieczyszczenia powietrza dla źródeł istniejących i projektowanych regulowanych rozporządzeniem ministra ochrony środowiska z dnia 3 września 1998 roku. Według jakiego wzoru można obliczyć stężenie substancji gazowej w odległości x od emitora, w osi wiatru i na powierzchni terenu ? Dziękuję

"odpowiem na wasze wszystkie pytania" więc czekam... PRAWDZIWE IMIĘ NAZWISKO, MIEJSCOWOŚĆ I WIEK :) ...

Gość ...jakaja...
1. Ile zarabiasz? 2. Ilu mialas partnerow seksualnych? 3. Czy zrobilas kiedys z siebie totalna idiotke? Jak tak, to opisz sytuacje.

zaglądam do srzyni, a tam pusto. liczyłem po cichu na jakieś "Dzień dobry", albo inne owieczki :D

Aneta Jasińska Wrocław ul. Jagielońska 12 24 lata

1. Ile zarabiasz? 2. Ilu mialas partnerow seksualnych? 3. Czy zrobilas kiedys z siebie totalna idiotke? Jak tak, to opisz sytuacje. zarabiam 3200zł na ręke 🖐️ partnerów miałam 6 zrobiłam wiele razy, np w monopolowym, pani powiedziała dziękuje, a ja zaczełam wybierać a ona mi chlas w ryja ze sie wpycham :o

nie jestem dziewica, rude ;)