Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z dresiarami

ekipka dziewczyn mnie wkurwia

Polecane posty

Gość problem z dresiarami

Mam taki problem.Jest pewna grupa 6 dziewczyn w wieku 18-20. W skrócie 1 w miare ładna(która najmniej się udziela), 2 normalne 3 h*****.Problem jest taki że nie mogę koło nich przejść obojętnie zawsze slyszę jakieś śmiechy zaczepki chichoty.W ostatnim czasie ciągle przesiadują na ławce przed moim oknem są nie do wytrzymania.dogadać się z nimi nie idzie. W pojedynkę każda nich schodzi mi z drogi a gdy już się uda coś dowiedzieć to słyszę coś w stylu bo my tak lubimy i śmiech i jak twierdza z dumą wszystkie mają chłopaków Dziewczyna przez nie ze mną zerwała.Bo nie wiadomo skąd wiedziały że to ona i ja pobiły,mimo że nie sprowadzam znajomych na moje osiedle ani tym bardziej dziewczyny właśnie przez nie.Wkurwiłem się bardzo złapałem jedna z nich reszta mi zwiała. wciągnołem ja do siebie chciałem nawet ją zgwałcić ale się popłakała wypuściłem ją. 2 miesiące było spokoju teraz myślałem że za święty spokój zapłaciłem i tak wysoka cenę.Po około 2 miesiącach wszystko wróciło do normy tylko z większym impetem oprócz zaczepek i chichotów do mieszkaniu lub na szybie ląduje mi od czasu do czasu worek z moczem, samochód muszę stawiać w garażu sąsiada gdyż przebiły mi opony porysowały i namazali sprejami napisy w stylu h** skurw**** masz przej**** itp.ze 3 ustawki miałem z miejscowymi dresami.Potem się dowiedziałem że ta która wypuściłem naopowiadała głópot że ja wtedy zgwałciłem i że jest w ciąży ze mną i takie słuchy krążą Czy jedyna droga to przeprowadzka? Mam 28 lat mieszkam na tym osiedlu od wakacji

Gość ci** jestes i tyle
One cie podrywały w taki sposób takie tłumaczenia ze maja chłopaków itd miały światrzyć tylko o tym że nie są zielone w tych sprawach.Trzeba było te 2 ta ladna normalne gdzieś zaprosić od razu by ci dały nawet bez randki.To samo tyczy się sytułacji gdy zaciagnąłeś tą jedna na chatę ona marzyła żeby ci possać i żebyś ja zerżnął a ciebie zwiodla ta gra że niby tak się boi i płacze widocznie taka uległa z niej suka.Tak to ją tylko wkurwiłeś i rozpowiedziała to o czym marzyła i teraz masz lipę.Jak byś miał jaja i ją zruchał to by taka dumna chodziła do wszystkich by się chwaliła cała 5 by jej zazdrościła musiałbyś co najwyżej obsłużyć resztę dały by ci spokój najwyżej czasem by wpadała jakaś na lodzika. Tak to ciebie będą ruchać a w najgorszym razie ktoś ci jaja utnie.Masz po prostu pecha wpadłeś im w oko i niestety w takich sytułacjach trzeba było to załatwić po męsku bo z takimi pannami nie ma żartów zresztą masz teraz przykład Spier**** z tamtąd jak najdalej i na przyszłość wybieraj spokojniejsze okolice ci****

Gość a co?
:P