Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @pomarańczka@

ogolona myszka a wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość @pomarańczka@

witam mam pytanie do kobiet, które depilują owłosienie łonowe na zero, czy nie krepuje was wizyta u ginekologa?

Gość a powinna
?

Nie, nie krępuje, nie takie cipki ginekolog juz widział:) bardziej by mnie chyba krępowało gdybym była zarośnięta jak dziki agrest;)

Gość wykynyky
Nie a dlaczego miałaby krępować? to raczej dobrze o nas świadczy.

Gość @pomarańczka@
chodze do jednego ginekologa od ponad 10 lat, zawsze byłam wygolona, ale mały paseczek zostawiałam, teraz wydepilowałam do zera i tak sie jakos zestresowałam. pewnie niepotrzebnie, ale przyzwyczajenie robi swoje.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklllllll
Niektórzy krzywo patrzą na wygolone. Już się o tym przekonałam

Gość @pomarańczka@
tez o tym słyszałam, jednej koleżance lekarz powiedziłą, że po cos natura stworzyła te włosy, druga była oburzona jak jej spytał czy jej praca wymaga takiej depilacji, to juz był szcyt. oczywiście to nie mój lekarz, wiem że mój nic nie skomentuje, ale sama się troche krepuje. depilacja to indywidualna sprawa, ewentualnie partnerska ;) no nic w tydzien mi nie odrosną :) a wizyta za tydzien.

tez o tym słyszałam, jednej koleżance lekarz powiedziłą, że po cos natura stworzyła te włosy, druga była oburzona jak jej spytał czy jej praca wymaga takiej depilacji, to juz był szcyt. Natrzaskałabym po pysku za takie teksty. Mi kiedys powiedział " O widze nowa fryzura" Takie żarty akurat były mało szkodliwe:P

Gość nie ma różnicy
Ginekolog czy tam -położna wiecznie oglądają nasze waginy i na nikim to nie robi wrażenia czy jesteśmy wygolone czy nie!!! dziewczyny jak kto woli :P