Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina8587

Proszę o namiary na naprawde dobrego ginekologa w poznaniu!!!

Polecane posty

Gość właśnie takiego poznałam
Pani Małgorzata Kampioni, ul Szewska 5/6 przyjmuje na NFZ, we wtorki od 13-18, w środy od 8-13 tel 61 853 2343 pierwszy rzetelny lekarz który po 7 latach udręki wreszcie zaczął leczyć moją nadżerkę zamiast kazać ją "obserwować"

Gość zadowolona pacjentka
od kilku lat lecze sie u prof.Witolda Kedzi ze szpitala z Polnej. Prywatny gabinet ma na Polance, ul.Katowicka 77 B, na wprost przystanku tramwajowego. Jesli wolisz kobiete, przyjmuje tam rowniez jego zona. Kolezanka do niej trafila, tez sobie chwali. Oboje kulturalni, delikatni i kompetentni. Tel.do rejestracji 501455775 od 14.30 do 20.00 od pn do pt

nie kazda nadzerke sie usuwa!!!! Te, ktore nie powoduja stanow zapalnych, nie zmieniaja wynikow cytologii nie sa tzw.nadzerkami wlasciwymi, a tylko te sie usuwa! Pozostale sa tylko roznica miedzy dwoma rodzajami nablonka, ktory wysciela szyjke. Na jej brzegu zdarza sie, ze jeden "wystaje". Wyglada to tak samo, jak nadzerka wlasciwa, choc wynika z naszej kobiecej fizjologii i...nie powinno byc wogole ruszane! Oba rodzaje "nadzerek" (uzywam cudzyslowia, gdyz jako taka jest tylko ta pierwsza) wygladaja tak samo, a rozroznia je sie tylko po wynikach cytologicznych.

Gość gratuluję wysokiego mniemania
na poczatek daję ci namiar na słownik ortograficzny :( http://sjp.pwn.pl/

przepraszam, a gdzie widzisz blad ortograficzny w mojej wypowiedzi?

aaaaa, w ogole? Tak? Coz, trudno. Zdarza sie.

Gość yumy,
polecem dr. Beatę Banszewską, przyjmuje, na ul. Świebodzińskiej. Rewalacja jesli chodzi o PCOS...

Gość alka71
polecam dr Uchmana, zajmuje się także diagnostyką piersi, usuwał mi zmianę w piersi mammotomem - bez śladu, prowadzi również szeroką diagnostykę także onkologiczną, jeśli chodzi natomiast o prowadzenie ciąży to zdecydowanie dr Meller - obydwaj z dużym doświadczeniem i olbrzymią wiedzą, odpowiadają na wszystkie nawet "najgłupsze" pytania, pracują na Polnej a prywatnie w Centrum Panacea na Przyjaźni