Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvka25

Jak się wam podoba moje wdzianko?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Wieś tańczy i śpiewa :)

Gość umyj lustro
Po pierwsze - wdzianko jest za małe i na bokach wyciska ci fałdy tłuszczu. Po drugie - masz nieładny, obwisły tyłek i chyba cellulit (tak przynajmniej wygląda to na fotce). Generalnie - ja bym cię tak nie ubrała ;)

Gość faciooo
Nie słuchaj kobiet, bo one inaczej patrzą :) Mi jako facetowi się podobasz, na tyle że stanął mi podczas patrzenia na to zdjęcie. Cóż mogę dodać, zapakowałbym w ciebie moje co nieco ;)

Gość rafal29
Mi nie stanął, ale ja nie przepadam za kiczem. Dam sobie łapę uciąć, że panna ma tipsy. To ten styl :D

Gość ryksha
No i co z tego ze kicz. Raz czy dwa zamoczyć można, ja tez bym sie skusil :P

Gość weirdo bez oka
Ja bym się nie skusił :) Moja żonka ma fetysz i przebiera się często, ale jednak z większym smakiem 🖐️

Gość hehehehehehe:D:D:D:D:D
mnie by nawet do głowy nie przyszło, żeby w takim wdzianku wyjść z domu czy nosić je w kontekscie poza sypialnianym, to niezłe macie poczucie smaku ludzie;D wieś... mnie się tam nawet podoba, jako jeden z ciuchów do łóżka spoko... a zazdrosne komentarze o tyłku czy tłuszczu to żenada, babka pytała o wdzianko a nie o swoje ciało więc oszczędzajcie sobie wstydu zawistne lachony :D

Gość merkury 00
Dla mnie sie podoba a do tego powinnas zakładac jakies mega wysokie szpile

Gość evvka25
Ale dyskusja, nie spodziewałam się ;) Trochę mnie dziwią te komentarze typu "wieś" itp. Chyba nie myślicie że ja ubieram się tak na codzień? :) Ten strój to jest prezent dla mojego faceta z okazji naszej rocznicy. Jemu się podobał.

Gość hahahaha JAH BLEEE
jak ruska kurwa... oblecha, kup sobie jeszcze białą albo różową pomadke hehe ..... DOBRZE, ŻE SĄ TACY LUDZIE JAK TY NA KAFETERII, JEST SIE Z CZEGO POŚMIAĆ! a i to nie tak, że jestem dziewczyną... moi koledzy i koleżanki z pracy pękali ze śmiechu jak otworzyłam twoją fotkę. Najbardziej byli nią obrzydzeni faceci...

Gość proste chłopki
Jak się wam obojgu to podoba to ok. Dla mnie jest odrażające 🖐️

Gość merkury 00
Evvka poprosze o inne twoje zdjecia

Gość o ile pierwszy stroj
mozna przebolec, nawet by pasowal np. do tanca na rurze, tak druga odslona nie jest do zaakceptowania, nie chodzi o wzor panterki, ale ogolny wyglad sukienki: krój, materiał + panterka i w dodatku te buty, wszystko jak z lat 90 tych ....ale to nie nam sie masz podobac tylko sobie i twojemu facetowi, aj esli dla was jest fajne, to wlasnie chyba o to chodzi :)

Gość hyhyhyhy
jak nie nam tylko sobie i facetowi to po grzyba ten temat? ;P

Gość o ile pierwszy stroj
a to sie trzeba autorki zapytac, pisala, że to prezent dla meza :D skoro mezowi sie podobal, wiec chyba cel zostal osiagniety :D

Gość Luna613
Taki styl wiejsko-kurewsko-kiczowaty. Do mnie to nie przemawia, ale ponoć o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość mezczyzna czasem lubi
miec dziwke w lozku, nieprawda?