Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _chlopek_roztropek_

faceci spantoflarzeni

Polecane posty

Gość _chlopek_roztropek_

witam! otoz z takim malym zapytaniem do was dziewczyny, co o takiej sytuacji sadzicie. mam kumpla z ktorym wczesniej spotykalismy sie dosc czesto (nie mielismy wtedy obaj dziewczyn) a potem juz ciut rzadziej (bo on poznal dziewczyne a ja bylem dalej sam) ale wciaz dosc czesto i bylo spoko - meskie piwko i meskie rozmowy, slowem - standard. 2 lata temu ten kumpel sie ozenil i odtad stala sie masakra. przestal sie spotykac, ciagle mowi ze musi 'porozmawiac z zona' i wychodzi na to, ze spotykamy sie raz na pol roku. dodam ze nie maja jeszcze dziecka, ani nie buduja domu wiec nie ma jakiegos ogromnego nawalu zajec po pracy. bylismy zawsze dobrymi kumplami, zaden zadnemu nie zazdroscil jak cos mu poszlo dobrze itp. wiec zazdrosc na pewno nie jest motywem tego stanu rzeczy. mysle ze on po prostu spantoflarzyl. proponowalem mu kiedys wyjazd na jeden dzien, gdzies 50-100 km od miasta, na jakis koncert i piwo albo cos, jak za starych studenckich czasow. oczywiscie 'musial zapytac zony' i nic z tego nie wyszlo. dziewczyny, co sadzicie o takich zniewiescialych spantoflarzonych facetach? bo dla mnie to porazka! nie robi nic zlego, zeby musial 'pytac sie zony' o zdanie. i zawsze jakims cudem okazuje sie ze sa 'inne plany'. rozumiem ze seks jest wazny, ale nikomu nie uwierze ze potrafi wytrzymac 8h co o tym sadzicie?

Gość _chlopek_roztropek_
porazka nie? przeciez kobieta nigdy nie bedzie szanowala faceta ktory o wszystko bedzie sie jej pytal i nie okazywal ani troche wlasnej stanowczosci...

Może i spnatoflarzony, a może poprostu głupio zakochany i woli spędzać czas ze swoją połówką niż z kumplami?

Ooooo! Waldi :D Co z Tobą? :) Nie zaglądasz już na erotyczny czy ukrywasz się pod innym nickiem? ;) U mnie raz lepiej, raz gorzej ;) Cycki mi urosły :classic_cool:

"przeciez kobieta nigdy nie bedzie szanowala faceta ktory o wszystko bedzie sie jej pytal i nie okazywal ani troche wlasnej stanowczosci..." Może ta kobieta nie chce go szanować tylko nim manipulować. Seks pewnie ma tylko jak jej się chce :p

Perwersja u mnie jest ok, tylko jestem zapracowany ostatnio. Zycie seksualne spoko, zadowolony jestem :) Na erotyczny faktycznie rzadko zagladam, ale Ty tez chyba juz nie tak czesto jak kiedys? ;)

Gość _chlopek_roztropek_
prosze jeszcze o jakies wypowiedzi na temat...

Generalnie rzadziej jestem na kafe, bo czasu trochę mniej :) A na erotycznym to już praktycznie nic ciekawego :) Kilka topików, na które zaglądam pogadać ze starymi znajomymi, a tak to bagno ;)

Gość La_parófka
a ja nic nie miałabym przeciwko posiadaniu takowego pantoflarza:P