Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawalljljljljljljlllllljjj.

Ginekolodzy i ich komentarze ?

Polecane posty

Gość Ciekawalljljljljljljlllllljjj.

Witam, jestem ciekawa czy wasi ginekolodzy komentują-żartują, lub inne raczej odbiegające od normy i etyki zachowania? Mój ginekolog jak się dowiedział że jestem wciąż dziewicą, zaczął się śmiać, żartować i pytać a to czemu, a to czemu najwyższy czas z kolei ginekolożka tez na ten temat-- że powinnam zacząć współżyć bo jestem ładna, marnuje się i trace przyjemność :/ (mam kompleks dziewictwa, ale to nie powód do komentowania) a wy jak?

Gość hehehehahahaha
ja jak byłam u lekarza i powiedziałam, że jeszcze nie współżyłam to zapytał mnie jak ma mnie zbadac?:-)jak by dziewice byly inne i nietykalne:-)

ha ha: ) ile masz lat? ja jestem dziewicą i jak powiedziałam do swojego to tylko zrobił wielkie oczy, nic nie mówił:)

Gość Ciekawalljljljljljljlllllljj
22 ale to było kiedyś no ale czy ginekolog ok że tak mów, robi

Gość hehehehahahaha
ja mam 25:-), nie wiem dlaczego ginekolodzy tak dziwnie patrzą na dziewice, przecież jesteśmy normalnymi kobietami:-)

Gość don dżoana
mnie kiedys zbadał palcem, wyjął, powąchał i powiedział, że wszystko w porzątku...:-o dobrze, że nie oblizał...:D

hehehahaha--->dlaczego jesteś dziewicą ;) pytanie odbiegające od tematu :)

a z tym, ze ktoś jest ładny i się marnuje to przegięcie, a jak ktos jest brzydki to co? bez seksu ma żyć? mój psychiatra cały czas mi gadał jaka to ja piękna:D dziwny był:O

Gość hehehehahahaha
mnie też badał palcem, ale nic nie wąchał:-)

Ja mam 21 lat tez jestem dziewicą. Byłam u gin dwa razy w życiu u dwóch różnych. Oboje się dziwili, że taka ładna jestem, a tylę tracę (chociaż ja mam straszne kompleksy na punkcie swojej "urody").Jeden też stwierdził, zę jestem dinozaurem gatunku dziewic.

don dżoana----> hahahaha!

Gość hehehehahahaha
ciekawa-> jestem dziewicą bo nie spotkałam takiego faceta, który by był wart mojej cnoty:-), a stracic ja byle z kim, byle jak i byle gdzie to nie dla mnie:-), ale niczego nie żałuje, wciaz czekam:-)

generalnie mam to w dupie czy wg nich jestem łądna czy nie, tylko ginekolożka--może lesba? ;) a jak psychiatra takie rzeczy mówi to ponoć nie dobrze i mało profesjonalne-podobno, a pomagał chociaż? a może myślał że takiego wpsraci potrzebujesz

Gość iuytgjhk
kilka razy w ciazy byłam w szpitalu w którym mój gin jest ordynatorem i pod koniec ciązy jak byłąm ze skurczami to mówię, że panie doktorze ja już z tego szpitala bez dziecka nie wychodzę a on na to, że będzie mi musiał swoje pożyczyć bo ja jeszcze nie rodzę :P

psychiatra to tylko leki wypisuje, ale swoje trzy grosze musiał zawsze wtrącić;)

Gość hehehehahahaha
ja tez wole do faceta, chociaz i tak nie mam wyboru bo u mnie w szpitalu są sami faceci:-), ale i tak chodze prywatnie, zupełnie inne podejscie...

haha, w końcu psychiatra :P ja chodze do facetów kobiety bywaja brutalne, a byłam u kilku różnych ginekologów bo zmieniałam kilka razy miejsce pobytu

czy tylko tyle was?

hopp

Gość Juliaaaa22222222222
I mieli racji trochę ;) kiedys będziecie załować ,że zmarnowałyście młode lata . Ja też mam 22 lata i nie jestem dziewicą od prawie 5 lat :P i nie żałuje tego Zreszta to trochę dziwne dla ginekologa po prostu ,że młoda ,ale dorosla kobieta jest dziewicą.. Moja ginekolog jedna też mówiła ,, a to trzeba przepisać tabletki żebys figury nie stracila bo ty laska jesteś " a jeden facet gin mówił ,,skarbie " :P

Gość Juliaaaa22222222222
a i wolę chodzić do faceta. teraz do takiego fajnego chodzę bo jest delikatny zawsze , poza tym ma żarty zawsze na miejscu , no i się zna przede wszytskim na tym co robi

ale ja mam zryty beret :P boje się iść do łóżka z facetem i już

Gość Juliaaaa22222222222
No to Twój wybór ,ale będziesz żałować jak zobaczysz jaki seks jest fajny :P a latka lecą jeszcze jesteśmy młode ,ale za te 3 ,4 lata to już nie będziemy pierwszej młodości

Gość lesandrie
Do ginekologa chodzę tylko prywatnie i nigdy nie spotkałam się z niestosownym komentarzem. Lekarz się stara ponieważ zależy mu na kliencie. Nigdy nie pójdę do publicznej przychodni, bo nie mam ochoty trafić na jakiegoś sfrustrowanego chama.

to co, mam iść do łóżka z pierwszym lepszym chamem z pod sklepu? nie jestem z miasta teraz mieszkam na zadupiu i na wyciągnięcie ręki mam takich czerepów

Gość gabrynia123456789
moj ginek caluje mnie zawsze w ręke, pyta jak sie czuje, czy niczego nie potrzebuje. I chyba poszedł na urlop, bo nie moge sie do niego dodzwonic ;/ I tylko facet, sa delikatniejsi:)

Gość Juliaaaa22222222222
zresztą nie ma się co bać isć z facetem do łóżka ;) ja poszłam łacznie do łóżka z facetami chyba z milion razy i zyje :D