Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claraaaa

pomocy!!!!!! co robic w tkiej sytuacji

Polecane posty

Gość claraaaa

corcia 2 miesiace dzis szczepiona waga 4000g!!!!!! urodzila sie 2900sprzy wypisie 2700 po miesiacu karmiona tylko piersia przybrala kilogram a od miesiaca jest tylko na nutramigenie kolki skaza i przybrala tylko 300 jak zapytalam co robic lekarza to mi powiedzial ze jak przybiera to jest okej "a co chcesz miec grubasa" i tyle nie widzi problemu a ja nie wiem co robic ogolnie corcia jest wesola najedzona nie placze tylko jak ma kolki sporadycznie je 6-7 razy na dobe od 80-100 ml co robic w takiej sytuacji wszedzie jest napisane ze minimum to 500g na miesiac jestem zalamana:(

spokojnioe jak lekarz nie widzi problemu nie jest zle :) dlaczego kobiety na tym forum nie ufaja specjalistom?????

Gość spoko mala nie panikuj
skoro piszesz ze ma skaze dopiero co wykryta to nic dziwnego ze mniej przybrala. moja w ogole schudla w wieku 2 miesiecy a teraz z niej taka klusia ze szok. poczekaj troche az mleko zacznie dzialac i nie szalej tak

Gość claraaaa
dzieki bardzo za odpowiedzi mam nadzieje ze sie ruszy ta waga -a tak sie cieszylam ze ladnie przybiera jak nie urok to sraczka ;)