Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wez kartkę i długopis kochanie

wszystkim zakochanym na uczuciowym;)

Polecane posty

dzisiaj jakiś facet by mnie przejechał jak parkował pod swoim blokiem:O szok.. Można zginac nie spodziewając się... I zginęłabym bez dzidziusia..;/ Musiałam się Tobie poskarżyć. Reszta na gg bo to prywatne...a teraz słucham celinki na bassie głośnikach:)

Pamiętam jak kiedyś miałam iśc z mamą obok biedronki, ale coś nas tknęło..aby iśc obok lidla... Takie coś w środku/// idziemy a tu nagle booom...obok lidla na skrzyżowaniu w naszą stronę poleciało ciało...Jak kukła..Tak mówi mama.I zaraz zaczęła dzwonic na pogotowie..I mówi widzisz..a miałyśmy isc inną stroną... Ja spojrzałam bo taki głuchy hałas był kół. Widziałam czarne nowoczesne BMW myślałam, że to pod jego kołami. Obok niego było inne auto. Odwróciłam się, bo ne mogę patrzec na zwłoki;/. Poszłysmy na zakupy... Ale odwracałyśmy się, aby nic nie wdziec. Zaczęło padac... Ktoś nakrył ciało workiem tak mówili.. Widziałam BMW i czarną kurtkę. I chłopaka co patrzył pod buty..i na prawo ..tam gdzie ciało... I tak naprzemiennie. Było zbyt daleko..zbyt ciemno... To byłeś ty? W lidrze modliłam się za tę osobę. I co? Zawsze miałam się zapytac...Przeżyła ta osoba? Wątpie...leciała jak bezwładna... (ale dziszejszy przypadek sprawił, ze sobie o tym przypomniałam..mozna zginac nie wiedzac kiedy) Potem w lidlu mówil, że matka z córką jechały i niby psa chciały wyminąc... Ja widziałam 2 auta obok siebie....audi..BMW..mocno hamujące.. czasami dzwnie układa się w życiu.