Gość zenujaca sytuacja Napisano Marzec 16, 2011 Witam Moj problem polega na tym zenjest w moim zyciu Pan C (moj partner z ktorym jestem od 4 lat i mamy ze soba dziecko) oraz Pan X ( w rl dla mnie w sumie nie isnieje obecnie {ale istnial}) wszystko zaczelo sie jeszcze w czasach szkolnych bylam wtedy z panem X , byl swietny nigdy nie znalam tak fantastycznego czlowieka czulam sie przy nim wyjatkowa , moja glupota niestety zniszczyla ten zwiazek (flirtowalam wtedy z wielroma facetami i nie docenialam tego ) Pan X w koncu nie wytrzymal calej tej sytuacji (tzn chyba cos zrobilam nie wiem calowalam sie z kims albo zostawilam go a potem jak do niego wrocilam to on juz tak nie mogl {wiem ze to irytujace ze nie pamietam dokladnie sytuacji ale to bylo tak dawno i mialam wtedy g** w glowie). W kazdym razie od tamtej pory nie chce mnie znac a ja nie moge o nim zapomniec mimo ze jestem w stalym zwiazku ciagle mysle o tamtym, czesto mi sie sni (dodam ze w tamych czasach pan X i pan C znali sie dosc dobrze). Kocham swojego faceta nie potrafilabym go zostawic dla innego ale gdyby pan X sie odezwal...to nie wiem. Probowalam z panem X nawiazac jakis kontakt bez skutku, nie chce z nim byc (chyba) chcialabym utrzymywac z nim zwykly kontakt wiedziec co u niego , nie potrafie sobie juz z tym wszystkim poradzic dla tego musialam sie wyzalic :) Myslicie ze wizyta u psychologa moglaby pomoc ? jakie jest wasze zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach