Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kik 7

Jakie poleciacie książeczki dla 3 letniego chłopca?

Polecane posty

Gość kik 7

Przydałoby się wymienić nasza biblioteczkę.macie jakieś pomysły?

Gość dziwię wam się
playboy kuźwa :o...MASZ DZIECIARA A NAWET SAMA NIE POTRAFISZ MU KSIĄŻECZEK WYBRAC?? :O:O

Gość kik 7
Bez sensu komentarz.Oczywiście, że umiem, a nawet on sobie sam wybiera książeczki.Jestem ciekawa co czytują inni rodzice swoim dzieciom.tak ciężko zrozumieć?? Poza tym to nie dzieciar a dziecko.nie będę się zniżać do twojego poziomu i pisać co myślę o takich komentarzach.Chyba jednak jesteś trochę ograniczona:P skoro masz taki punkt widzenia.Przecież nawet dorośli polecają sobie rożne książki, wystarczy wejść na FB czy inny portal :P

Gość hop do góry
hop

moj Synek na tym etapie przerabiał Strażaka Sama - niestety ksiązek wtedy było zaledwie kilka, i Franklina - opowiadania nie za długie, ogólnie ok, i opowiadania o Kamyczku - w przedszkolu, u dentysty..

Gość hallllo
nie czytacie bajek z dziećmi??

Idź do księgarni jest tysiące rodzajów książek edukacyjnych dla dziecka w tym wieku :)

Gość kik7
Wiem, że jest tysiące książek, ale ja pytałam jakie książki polecają mamy.Wkik7idzę, że na tym forum to tylko o kupkach, dupkach i szczepionkach można popisać :O

Gość moja córka uwielbia
książeczki Franklina a także takie typowe baśnie, np. brzydkie kaczątko czy dziewczynka z zapalkami

Gość kik7
O! i dzięki,ja tez czytuję franklina małemu, ale nie wszystkie książeczki go interesują. Może czas na baśnie, bo do tej pory tylko były auta, samoloty, śmieciary itp Ostatnio chciałam kupić Julka i Julek, ale ponoć od 5 lat.Fajne historyjki, ale nie ma obrazków i nie wiem czy by sie młodemu spodobało.

Gość ijabuba
Cała cudowna,ciepla serie "Pan Kuleczka" R.Widłaka, "Opowiadania z piaskownicy"czy "Opowiadania z przedszkola" R.Piątkowskiej,"Julek i Julka ","Ja i moja siostra Klara ", itp.:)

Gość kik7
* Franklina

Gość ijabuba
Akurat "Julek i Julka"sa napisane takprostym jezykiem ,ze 3 latek napewno zrozumie te smieszne przygody dzieci :)

Gość kik7
Dzięki właśnie ostatnio widziałam w Empiku i zastanawiałam się nad kupnem, faktycznie proste i zabawne historie.Może się skusze i zobaczymy;)

Gość kik7
"Opowiadania z piaskownicy" i te które wypisałaś przejrzałam w goglach i wydają się fajne;) Jutro pójdziemy do księgarni, tylko jakoś wcześniej książki Piątkowskiej nie rzuciły mi się w oczy, nie widziałam, mam nadzieję, że będą.

Gość ijabuba
Na www. merlin.pl jest czasami zamieszczony fragment ksiązki,czasem też skusi mnie recenzja:) Na Chomikuj .pl są te książęczki,ja ściągnełam tak pierwszego " Pana Kuleczke ":) R.Piątkowska ma tez inne znakomite ksiązki,ciut dla starszych dzieci "Cukierki ","Dziadek na huśtawce " czy " Lemoniadowy ząb". Fajna tez jest "Kacperiada"R. Kadespke ( chyba ) No jeszcze seria o "Koszmarnym Karolku "czy " Mikołajek" :) Ja mieszkam za granicą i jak kupuje ksiązki ,to hurtem,jak wracam to 15 kg jest samych książek :)

Gość kik7
dzięki bardzo;)