Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

ALLEGRO-dziewczyna wylicytowala u mnie rzecz i cisza-co mam robic?

Polecane posty

11 marca zakonczyla sie licytacja jednej rzeczy ,ktora wystawilam na allegro.Napisalam do niej meila ze wysle towar po zaksiegowaniu wplaty na moim koncie.I cisza.Ile czasu mam czekac na wiadomosc od niej?Jezeli sie nie odezwie to mam to zglosic allegro?Jak to zrobic?Pomozcie

Gość uleczka f,,.
i g... możesz jej zrobić oprócz komentarza i zgłoszenia do centrum obsługi, po 3 takich akcjach wyrzucą jej konto

Gość zazwczaj jest
termin oczekiwania na wplate 7dni wiec poczekaj jeszcze;)

"zazwczaj jest termin oczekiwania na wplate 7dni " A nie 14? Coś mi się kojarzy, że jeśli nie upłynęło 14 dni to nawet zgłosić do allegro nie można.

Gość zazwczaj jest
wydaje mi sie ze 7dni, jesli ktos sobie inaczej zastrzeze to jest wg jego mniemania:)

Wiesz zazwyczaj na wpłatę się czeka 7 dni roboczych.Zauważ że tak często pisze na aukcjach.Napisz u siebie że na wpłatę czekasz 7 dni roboczych,a jeśli wpłata nie nastąpi to dajesz negatywa i zgłaszasz sprawę allegro .

Gość Jeden z 3 najgorszych filmów !
poczekaj. ja miałam taki przypadek niedawno, że zakupiłam coś na allegro a potem zrobił mi się taki młyn w życiu, ze zapomniałam całkiem o tym i dopiero drugie upomnienie ale właśnie z Allegro przeczytałam na poczcie i wpłaciłam kasę a teraz czekam za towarem, który nie wiem czy nadejdzie bo termin 7 dni przekroczyłam do 11;/

Gość odczekaj jeszcze parę dni
i napisz jej przypomnienie, może po prostu zapomniała... u mnie też to się zdarza, ale po przypomnieniu płacą