Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak diabli

SZUKAM PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Gość samotna jak diabli

WITAM MAM 23 LATA SZUKAM PRZYJACIÓŁKI, KOLEZANKI, KOMPANKI Z GLIWIC!! ZAKUPY, WYJSCIA SPACERY, ROZMOWA PO PROSTU OSOBA KTOREJ MI BRAKUJE.. BO MĘŻA I DZIECKO MAM :)

Gość hejjjj
Cześć :) Ja mam 24 lata i jestem z Knurowa :) Też mam meża i dziecko :) A tak poza tym to znajomych tylko na "cześć" gdy się mijamy.....

Gość samotna jak diabli
FAJNIE ZE KTOS SIE ODEZWAŁ :) WITAM CIE SERDECZNIE NO JA SIE PRZEPROWADZILAM JAKIES 1,5 ROKU TEMU I SZCZEZRZE TO JUZ MAM DOSC ZE NIKOGO W POBLIZU NIE MA Z KIM MOIZNA POGADAC MAZ MA DOSC SŁUCHANIA BO PRZYCHODZI PO PRACY TO SOBIE CHCE ODPOCZAC A JA GADAM I GADAM :) MASZ SYNUSIA CZY CÓRCIE ? ILE MA ?

Gość hejjjj
Teraz muszę zmykać, ale będę wieczorem :) Jak chcesz to możemy popisać i się bliżej poznać :) Ja bardzo chętnie, bo maż i dziecko to szczęście największe, ale czasem takiej babskiej przykjaźni straaaaasznie mi brak. Jakby co to moje gg 34589469.

Gość samotna jak diabli
OK ODEZWE SIE :)

Gość rybniczanka 23
hej a ja jestem z rybnika i tez doskwiera mi samotnosc , mam 23 lata , moze jakies wiekse grono samotnych dziewczyn okolic ?

Gość hejjjj
Mam syna dwuletniego. A TY ? Szkoda, że muszę już isć, bo miło poznać to kogoś z tak blska i też z problemem samotności - to znaczy brakiem przyjeźni :(

Gość rybniczanka 23
dziewczyny podaje mojego maila rybnik.com.pl@o2.pl odezwijcie się to mozemy zorgaizowac jakies wieksze spotkanko :) ja rowniez mężatką lecz dzieci jeszcze brak :)

Gość samotna jak diabli
mąż mnie zaniedbuje a potrzebuje kogoś do prztytulenia do pieszczot do mężczyzn nie mam już zaufania chcę zrobić to z kobieta,możemy uzyć wibratora lubie też jak mi ssie cipke mam specjalny pas z kutasem silikonowym więc mozemy uprawiać sex w kazdej pozycji,moge pieścić ci pupcie języczkiem w środku jestem nawet w stanie zgodziś sie na wzajemne wydalanie esktrementów na ciało w niedziele mogłybyśmy chodzic na spacery z moim dzidzi albo do mamusi na obiadek

Gość samotna jak diabli
WITAJ RYBNICZANKA podaj gadu poklikamy

Gość rybniczanka 23
4158634 odezwij się :), odpisze napewno wieczorem gdyz jestem komputerze gdzie nie mam gg

Gość samotna jak diabli
fajny podszyw jakies kompleksy ?? bo mój maz jest super ;)

Gość samotna jak diabli
ok odezwe sie :)

Gość samotna jak diabli
witaj eveliniątko as gdzie jest Milanówek ?? :)

Gość samotna jak diabli
ahh widzisz to daleko masz od nas ;)

Gość samotna jak diabli
no dobra chciałam wam troche czasu zająć ale ten numer z podszywem chyba mi nie wyszedł a na powaznie to jestem emerytką i szukam zajecia z nudów jak by ktoś miał ochotę to zapraszam do koła przyjaciół radia maryja w gliwicach przy ulicy o.tadusza rydzyka 666

Gość samotna jak diabli
a co u ciebie rybniczako słychac ?? cóż porabiasz ?? ja do rybnika 25 przyjade na egzamin z prawka :)

Gość rybniczanka 23
to zycze powodzenia :) ja pomagam męzowi w firmie , nie moge isc obecnie do pracy wiec kisze sie w domu, niedawno przechodziłam depresje i odizolowałam sie od znajomych , teraz odnawiam kontakty ale kazdy ma juz swoje zycie itp Dziecka nie mam ale mąż w zamian mi kupił kota ;d , takze to on towarzyszy mi poł dnia gdyz męza nie ma w domu

Gość rybniczanka 23
musze koczyc , odezwij sie na gg , napewno odpisze , pozdrawiam i buziakuje :*

Hej dziewczyny. Niedawno przeprowadziłam się do Gliwic i szukam koleżanki na pogaduchy, mam 24 lata, męża i roczną córeczkę. Nie mogę się tutaj klimatyzować, brakuję mi bratniej duszy, kogoś do pogaduszek. Czuję się odizolowana od świata. Przydała by się bratnia dusza na wypad na kawkę zakupy etc... pozdrawiam wszystkie młode mamuśki. Renata

Gość titu
HEJ JA MAM 21 LAT TEŻ JESTEM Z GLIWIC I MAM 3 LETNIA CÓRECZKĘ MOJE GG:34008372

mam 27 lat i szukam kumpelki by czasem wyskoczyc na zakupy,czasem na imprezke,piwo ... moj mail skj2008@wp.pl

Gość gość
Czesc kobitki jestem z gliwic mam 25 lat szukam kumpeli do wyjscia na miasto na zakupy badz na imprezke lub na zwykle ploty ;) piszcie vanillia99@tlen.pl