Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka7895

Trądzik

Polecane posty

Gość maskotka7895

hej. mam problem z tradnikiem chcialabym wiedziec jakie wy macie przezycia na ten temat zaczelo sie u mnie to dziac we wrzesniu wczesniej mialam ladna cere a teraz wygladam okropnie :( potrzebuje wsparcia bo czasami nie wychodze z domu bo sie wstydze eh:(:(

Gość maskotka7895
nikt nie ma takiego problemu:(

Gość On28__
wiele osob ma z tym problem

Gość $ylwu$
nikt Ci za bardzo nie pomoze, niesety, ppniewaz nikt tego nie widzial koniecznie wybierz sie do dermatologa - on Ci powie dlaczego tradzik sie pojawił, jaka to jest odmiana i przepisze coś na to im wczesniej pójdziesz - tym szybciej go wyleczysz

Gość maskotka7895
ja bylam u darmatolozki w styczniu tetrasyl bralam miesiac pozniej odstawialam stopniowo i do tego przepisala hascoderm i differin i jak odstawilam antybiotyk to stwierdzilam ze jak go baralam jest tak samo jak go nie biore wydaje mi sie ze tylko te kremy dzialaja... i u mnie jest tak co jakis czas mam wysyp a pozniej sie goi i mam nadzieje juz ze to koniec to znow wysyp i tak w kolko juz nie mam sily z tym zyc:( we wtorek ide na kolejna wizyte i jak teraz tez mi nic to nie da to planuje sie wybrac do wawy do jakiegos dermatologa dobrego... nie moge w to uwierzyc ze mam taka twarz a jeszcze pol roku temu byla taka ladna:(

Gość maskotka7895
a i powiedziala mi ze to przez stres na studiach ja mam 19 lat i nie wiem co sie dzieje:(

Gość rozowe paznokcie
u mnie stalo sie cos takiego dokladnie tak samo. nigdy nie mialam problemow z cera- wrecz przeciwnie,mialam ladna cere. mam 22 lata i jakis rok temu wyskoczyli mi dziwne grudki na policzku jednym teraz mam blizny,wychdioza mi pojedyncze grudki uzywam podkladu vischy dermablend i pieknie kryje te blizny, juz praktycznie nic nie widac.

Gość maskotka7895
ja tez mam na policzkach a teraz i na brodzie od jakiegos czasu... pamietam zed we wrzesniu zrobila mi sie krosta wielka na plecach i ja chyba rozdrapalam nie chcacy moze przenioslam to na twarz ale plecy mam normalne czasam cos wyskoczy ale to jak u kazdego a na twarzy niestety zostalo i sie trzyma. od wrzesnia tez przyjezdza do mnie siostra co 2 tyg bo ma szkole i ona ma tez tradzik to mozliwe ze mogla sie od niej zarazic? wszedzie pisza ze nie ale mi sie wydaje ze tak. juz przestalam je wyciskac twarz myja pianka z invostina mam szczesliwe zycie ale przez to na twarzy na nic nie mam ochoty i strasznie mnie o doluje niedlugo to w depresje wpadne;( bardzo bym juz chciala zeby mi to zeszlo...

Gość tojatopjatojatojatojatojatoja
kochane moje ja mam 26 lat cale zycie piekna cera az tu nagle po oczyszczaniu u kosmetyczki wysypalo mi prychole na brodzie meczylam sie z nimi cala wiosne i zime bralam tetralysla przez 4 miesiace.... niestety trzeba to przetrwac trwa to dlugo ale efekty sa widoczne juz od ponad 2 miesiacy mam spokoj

Gość maskotka7895
we wtorek powiem zeby jednak dala mi inny antybiotyk a nie tetre. ostatnio tez zaczely mi sie robic czerwnoe place na twarzy takie symetryczne sa nie ma na tym zadnych krost w dotyku tez sa normalne ale jednak czerwone i martwie sie ze to tradzik rozowaty moze byc:/ we wtorek sie wyjasni

Gość tojatopjatojatojatojatojatoja
wg mnie tetralysal jest b. skuteczny ale to wymaga czasu

Gość maskotka7895
boje sie go probowac ponownie zobaczymy co powie dermatolog. mnie to sie kazda choroba chwyta powinnam zostac dermatologiem dla samej siebie:)

ja walcze z tym od wielyu lat. oczywiscie bylo lepiej przy tabletkach anty, przy stosowankiu kuracji dermatologow ale wracalo. no i teraz od pol roku lecze sie antybiotykiem ktory ma wyleczyc a nie zaleczyc - przynajmniej tak lekarz twierdzi. w tej chwili jest niemalze idealnie

Gość maskotka7895
a jak sie nazywa ten lek?

Gość maskotka7895
bylam dzis u dermatologa i przepisał mi zineryt i unidox ciekawe czy t mi pomoze

Gość kaśśśśśilka
tetrasyl to lek który biorę na trądzik i mam pytanko, bo ten lek to antybiotyk. Czy mogę przy nim sporzywać alkochol czy nie?:)

Gość maskotka7895
ja jak bralam to nie pilam nic natomiast jak moja siostra bierze i mowi ze normalnie pije i nic sie nie dzieje ja wolalam nie pic a teraz po jednym piwie mi sie kreci:D