Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mój facet chce bardzo seksu ,ale ja mam takie postanowienie ,że

Polecane posty

poczekam do ślubu. Kocham go ,ale tak sobie postanowiłam i już . mam 22 lata . nie wiem kiedy bym chciała wyjść za mąż .. najlepiej by było pod koniec studiów.. albo po studiach. teraz jestem na 3 roku już więc może już niedługo byśmy sie pobrali.. jesteśmy razem pół roku.. Nie jestem jakaś bardzo wierząca i też mam ochote na seks ,ale mam tez pewne zasady i pewne rzeczy sobie postanowiłam i koniec. Także poza pocałunkami wszystko inne odpada Ale on nie wiem ile jeszcze wytrzyma tak.. :( doradzicie coś?

a wbrew pozorom nie jestem jakaś sztywna itd . chodze na imprezy do klubów , mam powodzenie ,ale z seksem taką mam zasadę mimo ,że go kocham i wiem ,że chce to zrobic z nim. Tego już jestem pewna. Tylko boje sie żeby nie odszedł :( bo w sumie facet to facet pomimo tego ,że mnie kocha może nie wytrzymać..

up

Gość głupie te prowokacje
twoja sprawa, choć wątpię czy facetowi w XXI wieku będzie się chciało być z taką walniętą laską jak ty która chce seksu po ślubie. to nie jest tak, że ty masz takie zasady, ale po prostu się boisz laska i tyle. masz kompleksy i jesteś dziewicą i nie tłumacz się zasadami bo takie zasady odnośnie seksu dopiero po ślubie były kiedyś, tylko że kiedyś za mąż wydawało się dziewczyny bardzo młode (12-18lat) i wtedy też to miało sens. a ty masz 22 lata, jesteś dziewicą i jeszcze zwlekać chcesz do ślubu z facetem który może się okazać być "nie tym". facet będzie więc sypiał z innymi dziewczynami po kryjomu bo sam seks nie jest czymś niemoralnym a wręcz przeciwnie - jest przyjemnością którą darzą siebie ludzie sobą zakochani (choć nie tylko oczywiście) i dlaczego facet ma zwlekać aż do ślubu z tobą jeśli chodzi o seks? a jeśli wasz związek nie przetrwa próby? to się rozejdziecie po paru latach gdzie ani razu ze sobą seksu nie uprawialiście bo ty masz takie zasady. bzdura. po za tym nie kochasz swojego faceta bo jakbyś kochała to pożądałabyś go a on ciebie i nic nie stało by na przeszkodzie żebyście nie współżyli razem. po za tym czemu rezygnować z czegoś przyjemnego? a co będzie jak się okaże że nie jesteście dopasowani w łóżku i każde lubi coś innego? i wtedy płacz i lament i pozew rozwodowy w sądzie. głupia jesteś i tyle.

Gość głupie te prowokacje
i jeszcze jedno: jak twój facet będzie sypiał z inną laską to może się okazać że ciebie dla niej zostawi. to logiczne przecież. i seks z inną laską to nawet trudno nazwać zdradą skoro wy ze sobą nie sypiacie hahaha