Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to przerwać.....?

jak przerwać rutynę, jak mu sprawić przyjemność, jak poczuć się tak jak na

Polecane posty

początku? jesteśmy ze sobą 6 lat, mieszkamy razem chciałabym, żeby on spojrzał na mnie inaczej, z innej perspektywy, nie jak na osobę, którą zna od lat, zna każdy jej ruch, sposób myślenia.. chcę schudnąć, kupić seksowną bieliznę i pokazać mu, że mogę być inna niż mu się wydaje ale potrzebuję czasu..kilku tygodni..co mogę zrobić już teraz? jak na nowo zacząć starać się o siebie?

podnoszę

Idźcie gdzieś, rozerwijcie się. Tyle jest fajnych miejsc. Chociażby na kręgle :) Potem pizza albo restauracja. Nie codziennie ale co jakiś czas organizuj Wam jakiś fajny wypad

Gość teraz już do przodu
jestem w podobnej sytuacji, tzn w pewnym sensie wiesz ja chorowałam, czekałam na operacje przez długi czas mój mąż o mnie bardzo dbał, niestety miałam zakaz seksu.. (choroba kobieca itd), właśnie jestem po operacji, teraz zakaz seksu na 4 tygodnie.. wiem, że w małżeństwie nie chodzi o seks, ale wiecie jak to jest.. napewno tęskni do naszej namietnosci itd poza tym jest kochany bardzo mnie wspierał w szpitalu za dwa tyg wyjezdzam do mamy na prawie 2 tyg, odpoczac pomoc jej troche też- bo też choruje i chce mu wynagrodzic to jak bardzo o mnie dbał i się troszczył, jak mnie wspierał, jak był cierpliwy chcę wrócić innaa... tzn wreszcie mam dobry nastroj, chce zainwestowac w wyglad (jestem blada, słaba itd,) pójdę do kosmetyczki, fryzjera, kupie jakies fajne ciuchy, bielizne akurat jak wroce mozemy znowu cieszyc sie namiętnością chce zeby nasze małżeństwo w tych sferach odżyło.. ale tak naprawdę żebyśmy wrocili do tej namiętności która była przed chorobą