Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurstansolfjsgd

problem na prawku

Polecane posty

Gość kurstansolfjsgd

mam problem bo wyjezdzilam swoje 30h chialam teraz odebrac papiery z osrodka w ktorym sie szkolilam i z racji tego iz nie bylam zadowolona z prowadzonych jazd(instruktor marnowal moj czas przedluzal specjalnie jazdami po prostych drogach,zeby nie uczyc mnie manewrow, wiec gorki i parkowania prost. w ogole nie robilam pomimo ze czas minal) a wiec chcialabym dokupic sobie godziny ale juz w innym osrodku aczkolwiek by to zrobic musze miec zaswiadczenie z osk w ktorym sie uczylam problem jest taki ze instruktor gdy poprosilam o takie zaswiadczenie nakrzyczal na mnie stwierdzil ze jestem cyt"głupia" i ze wyda mi zaswiadczenie jak wykupie u niego 6 dod godz za lacznie 300 zl prosze o rady jestem zrozpaczona bo chyba stracilam wlasnie 1300 zl:( czy on ma takie prawo??? przeciez zaplacilam za kurs, nie chce dokupowac jazd u osoby ktora postepuje w taki sposob i jeszcze mnie wyzywa

NIE MA PRAWA CI KAZAC NIC KUPOWAC A TY ZGŁOŚ TO DO WORDU ! JAZDY MOZESZ A NIE MUSISZ NIGDZIE WYKUPYWAC. A JAK JUZ CHCESZ TO MOZESZ WYKUPIC GDZIE CHCESZ. ZGLOS TAK JAK NAPISAŁAM DO WORDU SPRAWE.

Gość egzamin
nie ma chuj zlamany - sorry, takiego prawa, wyjezdzilas, bierzesz papiery a co z tymi papierami zrobisz to juz Twoj problem. Zabilabym takich jełopów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebani naciagacze, hieny pioerdolone !!!!!!!

Gość kurstansolfjsgd
stwierdzil ze nie wyda mi zaswiadczenia jesli mu nie zaplace 300 zl ja powiedzialam ze nie mam w tej chwili pieniedzy a on na to zebym wrocila jak bede miala... co ja mam mu powiedziedc zeby oddal mi papiery??? czy moze isc do wlasciciela osrodka? ale czy to cos da skoro wlascicielem jest jego syn???? :(