Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andromedkaaaaa

Ojciec mojej przyjaciolki. Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość andromedkaaaaa

Niedawno bylam u mojej przyjaciolki razem z moja druga kolezanka i ona chciala pokazac nam jakies zdjecia na telefonie jej ojca z jakiegostam pobytu i tak przewija przewija po zdjeciu i w koncu galeria sie skonczyla i zaczely sie zdjecia polnagich lasek wiec moja przyjaciolka szybko wylaczyla galerie i zaniosla telefon z powrotem. Pamietam tez ze jeszcze wczesniej bylam u nich i ogladalysmy film w pokoju jej rodzicow i widzialam ze jej ojciec ma papierosnice z jakimis silikonowymi laskami. Bardzo mnie korci spytac sie o to mojej przyjaciolki ale czy to nie bedzie nietaktem. Przeciez moja przyjaciolka musiala sie poczuc glupio jak zobaczylysmy co jej ojciec ma w komorce.. Glupia sytuacja, pogadac z nia o tym?

Gość andromedkaaaaa
Jakby moj ojciec trzymal takie zreczy na wierzchu zrobilabym mu mega awanture,ze moje koleznaki moga to zobaczyc i co wtedy pomysla? ze jakas patologiczna rodzina i napalony ojciec. Z reszta jest tez jeszcze jeden problem. Zawsz ejak do nich przychodze jej ojciec ciagle sie na mnie patrzy, wydaje mi sie,ze mu sie podobam co mnie bardzo ale to bardzo krepuje w zwiazku z czym odwiedzam moja przyjaciolke bardzo rzadko.

Ja sadze ze jak kazdy zdrowy facet ojciec przyjaciolki lubi popatrzec na nagie laski, nic ci do tego.

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
a czy ty przypadkiem nie masz paranoji i mani przesladowczej ? :)

Gość andromedkaaaaa
baddel No ale trzymal te zdjecia normalnie obok zdjec z wakacji, czy nie pomyslal ze jego zona, corka, koleznaki corki beda chcialy zobaczyc te foty i przy okajzi zobacza to? nie wstydzil sie, albo ta papierosnica, mogl schowac ja tez

Gość andromedkaaaaa
tiiaaaaaaaaaaaaaaa nie, a dlaczego mialabym miec?

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
a czemu ci to tak strasznie przeszkadza???? jakies foty i papierośnica w cudzym mieszkaniu?